Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
jaguar képe
re: Belső hang
2009. szeptember 30. szerda, 12:07 | jaguar   Előzmény

"Hiszek abban, hogy nincsenek véletlenek,ez pl akkor történik, amikor elég fejlett rá a világ. A változást, fejlődést nem lehet megállítani!" - Pontosan így vagyok én is ezzel, nem véletlenül van internet és nem véletlenül férhetünk hozzá információkhoz "szabadon"(?). Nem tudják megfékezni a torrentezést, fájlcserélést, de miért is kéne, hogyan is lehetne (lásd luddizmus)? Ez is a természetes fejlődés része, ugyanúgy mint a TV, internet, MSN, Skype, vagy nem?

"Ha a törvény nem megfelelő, akkor nem kibújni kell alóla, hanem tenni érte, hogy azt megváltoztassák!" - Igen, én többmillió virtuális társammal együtt letöltéssel teszek érte, hogy megváltoztassák és megoldást találjanak rá.. Reális árak, reális nyereség mindenkinek, vagy akár rákényszerüljenek a kiadók idővel, hogy létrehozzanak egy igazságosabb rendszert, ahol más módon kapnak a szerzők jutalékot, más dolgok árába építik be mondjuk és az interneten lévő információk/filmek/programok szabadok lesznek legálisan is.

Lehet hogy elnyomódott a belső hangom e téren, mert ebbe nőttem bele, nem tudom tényleg ez-e a helyzet.. Viszont te meg amiatt nem vagy hiteles itt most Sanyi, hogy nem válaszoltál arra a kérdésre ami már nekem is régóta bántotta a csőröm. Miszerint meditációid alá gátlástalanul használsz te is mindenféle meditációs zenéket. Azzal hogy megvásárolod ezeket, még nem vagy feljogosulva erre a tevékenységre, mint ahogy a DVD filmek elején is van, hogy olajfúrótelepeken, börtönökben :) még nem játszhatóak le, csakis otthon! - ezt a részét én be is tartom egyébként! Sőt, te továbbmész, még azokon a CD-ken is felhasználod ezeket a zenéket meditációs aláfestésnek, amelyeket te pénzért árulsz! Azért ezen a ponton már az én lelkiismeretem is kiabálna, a tieddel mi a helyzet? (Ha tényleg fizeted a jogdíjat is, engedélyt kérsz külön minden egyes számért akkor bocs és sztornó az egész, de ez meglepne.)