Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Sokminden
2009. szeptember 28. hétfő, 18:06 | Tutumilla (útkereső)

Szia Sanyi!

Nagyon örültem amikor megtaláltam ezt a portált, már azért is, mert én már találkoztam veled párszor évekkel (kb.8) ezelőtt. És mivel mostanában már nem mozgok ilyen berkekben, ez egy nagy újrarátalálás volt számomra :) Remélem tudsz nekem segíteni pár instrukcióval:
22 évesen arra döbbentem rá, hogy beteges vagyok. Ami engem a leginkább nyugtalanít, az a pajzsmirigy gyulladásom (hasimoto thireoditis) , ami egy autoimmun betegségnek köszönhető az erős hajhullással együtt. Előfordul, hogy szorító érzést érzek a torkomban, de ez ritkább. Emellett kiskorom óta ropog a gerincim, mostanában főleg a nyakam, de az kegyetlenül, és egyfolytában ropogtatom is, mert ha nem teszem fáj, és feszítenek a csigolyáim. A derekam is gyakran fáj, és a csípőm is el van csavarodva egy kicsit, a bal forgómba is gyakram belenyilal. Gyakram kapok el vírusos fertőzéseket is, amik lassabban múlnak el az elvárásaimnál. Régóta tartó nőgyógyászati gondjaim is vannak, és a testsúlyingadozásaimat sem én irányítom, bár ez utóbbi valószínüleg a pajzsmirigyem miatt van. Előfordul, hogy keserű a torkom a sok epe miatt, és gyarkran vagyok fáradt, levert, és energiahiányos. Lelkileg is roszul érzem magam, bár több alternatívát is tudnék az okok közé sorolni, de egyiket sem érzem a valódinak. Nyugtalanít, hogy úgy érzem, egyre mélyebbre süllyedek, és egyre nagyobb a káosz. Már régóta keresem a megoldásokat, de még nem találtam meg a megfelelő módszert, vagy utat. Nem találom meg magamban az erőt, hogy átvegyem az irányítást az életem felett.
Most egy kiadós méregtelenítészen töröm a fejem, de még azt sem tudom hogy kezdjem el, vagy hogy csináljam. Szeretnék ismét rákanyarodni spirituálisabb utakra, és megismerni magam, és lelkem rejtett bugyrait! Ha (netán) ehhez is tudsz tanácsot adni, hogy merre forduljak, azt is nagyon megköszönöm:)
Előre is köszi mégegyszer!