Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
válasz a lélektárs-"találóskérdés"-re
2008. október 02. csütörtök, 18:04 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Kedves Sorstársam!

Mélyen megérintett amit írtál, mintha az én lelkem érzéseit mondtad volna el. Ugyanabban a cipőben járunk.
Lehet, hogy azért vonzódsz oly mélyen az illetőhöz, mert a lélektársadra leltél benne. Ez esetben könnyen előfordulhat, hogy ő is ugyanazt érzi amit te, és ugyanúgy fél bevallani az érzéseit, hisz mindketten párkapcsolatban éltek és nem is sejti, hogy vonzódsz hozzá, mivel te is titkolod.
Én például képtelen vagyok elmondani Neki, mit érzek, nem tudok megnyílni, mert nagyon fájna a lelkemnek. Mégis, azt gondolom, hogy legjobb tisztázni az érzelmeket, akkor is, ha nagyon nehéz. Sőt, kell is!
Mit veszíthetünk?
Valamilyen módon közölnöd kellene vele, hogy nem közömbös a számodra. Ha nem érez irántad hasonlóan, legalább tisztázódik benned, hogy te képzelted be az egészet, és könnyebben lezárod, elengeded ezeket az érzelmeket, hogy ne reménykedj fölöslegesen. Ha viszont ő is azt a mély vonzást éli meg amit te, mivel a lélektársad, akkor hát.....................................................................................................
Ezt fogom tenni magam is. Leírom Neki az érzéseimet, mert szóban képtelen vagyok vallomást tenni. Bármi lesz is, túlélem. A bizonytalanságban való őrlődésnél nincs rosszabb!
Egy ötlet: Írjál az illetőről! Ha a lélektársad, lehet, hogy rátéved erre az oldalra és soraidból magára ismer. Egy próbát megér!
Sok sikert!