Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
aurora képe
juuj nekem most lesz/volt
2009. szeptember 24. csütörtök, 22:31 | aurora

Először amikor elolvastam a Sanyi bejegyzését arra gondoltam ,hogy nekem már elmúlt ez a nap, mert 28 vagyok. Aztán komolyan el kellett gondolkodnom, hogy mennyi vagyok. Furcsa de mostanában, kb az utóbb i10 évben fogalmam sincs az időről. A múltkor kérdezte valaki apukámtól hogy hány éves vagyok, azt mondta hogy 22 jaa nem 25. Én is azt mondtam hogy 25 majd kijavítottam 27 re. Ha megkérdezik tőlem hogy mikor voltam nyaralni, akkor el tudom mondani milyen volt, de hogy mikor azt nem. Szóval érdekes helyzetek teremtődnek (a barátaim közölték velem ,hogy egy hete voltam és nem értették mi van velem, hogy miért nem tudom amikor ők igen)

Ami miatt írok, az az, hogy most voltam 27 (ez tuti kiszámoltam:-)
Ha jól értem, akkor a születésnapom utáni 142,35. napon van ez a nap? Ha gy van akkor augusztus 20 körül volt az a nap. Nem tudom mi történt akkoriban. Talán az egész időszakot kéne nézni. Akkor lenne mit mesélni. A naptárban visszanézem rendesen a napot és hátha eszembe jut hogy mi volt akkor. Érdekes.
Az életem amúgy 2006 -körül kezdett hatalmasat változni. Akkor lettem vegetáriánus, jógázni kezdtem ,megismerkedtem a Sanyival is. Rengeteget változtam azóta, formálódtam ,fejlődtem. Még van hova bőven, na de kinek nem?
Valahogy a 2009-es év elején éreztem erősen, hogy ez érdekes év lesz. Olyasmi volt bennem ,hogy minden felesleges kapcsolatom meg fog szűnni. Azokra a kapcsolatokra gondolok, amik terhesek nekem és amik nem fejlesztik egyikünket sem.
Kíváncsi vagyok, hogy mik várnak még rám, hisze na 10 ezredik napon túl vagyok, ha jól számoltam.
Beszámolok, ha eszembe jutott valami.