Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
A vonzás törvénye sosincs szabadságon.
2009. szeptember 24. csütörtök, 20:55 | Karmatörlő (útkereső)

A vonzás törvénye univerzális törvény. A vonzás törvénye a nap minden órájának minden másodpercében működik.

Mi vonz mit?

Az elektromágneses kisugárzásunk vonzza be életünk minden eseményét. Az elektromágneses kisugárzás tartalmazza a leszületéskor választott és hozott energiamintázatot, a sorsunkat és a karmánkat is. Vagyis a leszületés előtti forgatókönyvet automatikusan éljünk anélkül, hogy bármit is nagyon akarnunk kéne, az mindig megtörténik. Viszont az életben mindig meg kell hoznunk a döntéseinket, amihez érzelmileg valahogyan viszonyulunk, ez minden másodpercben belekerül a kisugárzásunkba. Az alapkisugárzást a pillanatnyi gondolati és érzelmi energiáink színezik vagy írják felül. Műszerrel mérhető.

Vagyis, ha valaki gazdag akar lenni, de fél attól, hogy akkor zaklatni, kirabolni és átverni fogják, vagy adnia kéne ennek, meg annak, akiknek nem akar, csak olyan erkölcstelen módjai vannak, amit ő nem tesz meg, akkor nem történik meg, mert a teremtés folyamatában a gondolatig jut el, a gazdagsághoz kapcsolódó érzés negatív, vagyis elutasítja a gazdagságot. Soha-soha nem lesz gazdag.

Ha a tudatos teremtést végigvisszük, a gondolatot, a vizualizációt és mindent, amit a tanfolyamokon megtanultunk gondosan végigcsinálünk, de egész nap a számláink fölött aggódunk, akkor vajon mit is teremtünk? A tudatos teremtésünket az annak ellentmondó alapbeállítottságunk, a tudattalan, 24 órában működő teremtésünk könnyedén kiüti.

Vagyis, ha gazdagok akarunk lenni, akkor nemcsak azt kell megtanulni, hogy tudatosan hogyan vonzhatunk gazdagságot, hanem a gazdagsággal kapcsolatban bennünk tudattalanul futó programot is fel kell tárni és át kell programozni nekünk megfelelőre, boldogítóra és gazdagítóra.

Akinek a gazdagság az erkölcstelenséghez, romlottsághoz kapcsolódik, az nem tud gazdag lenni.
Akinek a gazdagsághoz a súlyos, rettenetes felelősség tartozik, az nem tud gazdag lenni.
Annak meg kell keresnie a meggazdagodásnak azt a módját, ami számára elfogadható, és át kell írni a kapcsolódást, át kell programozni az automatikus teremtésünk mintáját.
Ha a gazdagsághoz a kreativitás és öröm kapcsolódik, akkor már lehet, hogy el tudja fogadni a gazdagságot. Ha elképzelhetőnek tartja, hogy kedvenc tevékenységéből gazdagodjon meg teljesen legálisan, akkor már lehet, hogy gazdag lesz.

A vonzás törvénye univerzális és halálos pontosságú, 24 órában szakadatlanul működik. A tudatos és tudattalan teremtések együttesen jönnek számításba. Mindkettőre oda kell figyelni.

Ez azt jelenti, hogy mindent mi magunk vonzunk be.
Amiről azt gondoljuk, hogy mi ezt nem akartuk (betegség, baleset, erőszak, megcsalás, szakítás, veszteség, szegénység), legyünk biztosak benne, hogy, de igen. És abban is biztosnak kell lenni, hogy, ha ezek nem lennének bennünk, akkor nem történhetne meg velünk. A vonzás törvénye soha sincs szabadságon.
Amiről azt gondoljuk, hogy nem, nem, nem, nem, nem mi akartuk, akkor elő kell vennünk a tudatosságunkat és őszinteségünket. A tagadással nincs esélyünk, csak ha elkezdjük őszintén feltárni a teremtő mintánkat.