Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Honnan van az info?
2009. szeptember 20. vasárnap, 13:25 | Karmatörlő (útkereső)   Előzmény

Jaguár, könyvekből. pl. Tolle könyve nem jutott el hozzám, az Új Föld, lassan őt is el kell olvasnom. Már egy másik bejegyzésben is kérdezte Skorpio, hogy honnan vannak az infok. Könyvekből. Most költöztem ezért, de még nem most lesz, amikor a többezer kötet közül megtalálom az ezotér könyveket. Régen olvastam ezeket, nem emlékszem pontosan a szerzőkre és a címekre sem. Kábé:

Az egyiknek az a címe: A fénytest kialakulása
A Plejádok fényküldöttei szintén alapirodalom
2012 Van választásod
Kryon könyvek (minimum az utolsó, a) XI. kötet: Fellebben a fátyol
Nekem alapirodalom Drunvalo Melchizedek: Az élet virága I-II.
Olvastam mást is Drunvalotól, ő fontos nekem valamiért. + az Ezo tv-s élő adását megvettem. Az pont a ciklusváltásról szól.

az espavo.hu-t rendszeresen olvasom, a meditációk és aktiválások egy részét megcsináltam

A titok szintén alapirodalom számomra, nekem elég volt arra, hogy a vonzás törvényének működését pontosan megértsem és alkalmazzam. A titok nyomán rájöttem, hogy hogyan olvashatok a földi tükörben és hogyan fordíthatok majdnem minden helyzetet az előnyömre. Megtanultam detektálni, hogy mikor ámítom magam, onnan már nem olyan nehéz továbblépni.

Egyébként semmi különös, ébredek, és őszinte vagyok, amennyire tudok. Két lábbal állok, itt és most a Földön és itt és most érzem jól magam. Ha akarok elrugaszkodom és repülök egyet a Mindenséggel, pátosz nélül és boldogan, és tudom, hogy itt a helyem és jó helyen vagyok.

Izgis időket élünk.