Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Szerepek
2009. szeptember 18. péntek, 19:02 | Bochecha   Előzmény

Kedves Máté!

Jó Veled eszmét cserélni, arra inspirálsz, h megfogalmazzak, kimondjak dolgokat, amik eddig 'csak úgy' ott voltak. :)

És mi van akkor, ha a szerepeink olyanok, mint a ruháink (nem a hupilila kabátom vagyok!!!! :) ), folyton cserélgetjük őket, de ami alatta van, azt akkor is ott van, ha a 'ruha' eltakarja, esetleg más formában mutatja?!

Annyira ragaszkodsz ehhez a 'bűntetés' - címkéhez... Észrevetted? :)
Mi van, ha nincs 'bűntetés', és 'jutalom', hanem csak 'negatív' és 'pozitív' tapasztalat van? Azért, hogy megtanuljunk különbséget tenni 'jó' és 'rossz' között?!

Kályha:és mi van akkor, ha valaki arra gondol, hogy mennyire borzalmas rátenni a kezedet a forró kályhára, mert éget, és mivel már tudod, hogy milyen érzés, nem fogod senkinek ezt a fajta fájdalmat okozni?!
( egy kihúzva a listáról... :) )

Ne kérj bocsánatot, semmi szükség rá. Én élvezem, hogy totálisan máshogy gondolunk dolgokat, és mégis valahogy ezáltal mindketten közelebb kerülünk a saját 'igazságunkhoz'. Legalábbis részemről ez történik. :)

Na, ebben egyetértünk, szerintem is addig van karma, amíg félelem van. Ha 'felébredsz', állítólag eltűnik. Ezt nem tudom biztosan, mert még fátylakon át látok, de ha sikerült a felébredés, visszatérhetünk a témára. :)

Biztos, h hiba, hogy mindenre magyarázatot keresel?! azt gondolom, hogy ez egy bizonyos szintig mindenképpen előre viszi az embert, csak el kell tudni engedni, amikor eljött az ideje. :)
De a magyarázat-keresés, majd elfogadás kombináció még szimpatikusabb...

A kártyákról: elég 'ütősek', köszönöm, hogy ezeket megosztottad. :)

Mit is kívánhatnék egy ilyen jókívánságra reagálva?! További jó keresést és elfogadást?! :)

szeretettel: Zsani