Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Egyetértek
2009. szeptember 18. péntek, 17:45 | Karmatörlő (útkereső)   Előzmény

Jó forgatókönyv. Akár hétköznapra is.

Csak attól ne ijedj meg, hogy minden koromsötét lesz 30 óráig. Teljesen. Olyan lesz, mintha megvakulnál. Nos, ha akkor elkezdesz félni, az gáz lehet.

A 30 órás tök sötétben is tudnod kell, hogy minden rendben van, a legnagyobb rendben, csak a ciklusváltás zajlik, és ha véget ér, újból látsz, újból itt lesz a fény. Átölelheted gyermeked és családodat, vicceket mesélhetsz, végigmeditálhatod, akármi. Csak maradj nyugodt és legyél tudatában, hogy minden a legnagyobb rendben van. A maják vagy százezer éve, minden kb. ötezredik évben végigcsinálták a pólusváltást.

Csak ne félj, mert a legtöbb ember a félelemtől pusztul el. Ahogy a szakadékba zuhanók sem a köveken halnak meg, hanem zuhanás közben, a halál biztos tudata miatt halnak meg. Ahogy azok is meghaltak, akiket forró fürdőbe tettek és elhitették velük, hogy felvágták az ereiket és elvéreznek, pedig semmi bajuk nem volt, csak piros festékezték a vizet a kísérletezők.

Nem érdem kérdése, hogy átjutsz-e, hanem tudatosságé. Annak a tudatáé, hogy minden a legnagyobb rendben van. Tudod ki vagy, tudod mi történik és tudod, hogy a sötétség elmúlik és a világ ugyan teljesen megváltozva, de megint rendben lesz. Drunvalo azt mondta, hogy csak arra kell ügyelni, hogy a fizikai változásra készüljün fel, vagyis lehet, hogy mérsékelt égövből hideg sarokra vagy trópusokra, esetleg sivatagba kerülünk.

Szép napokat és ne csak Karácsonykor, hanem hétköznap is érezd jól magad!

Üdv:
Karmatörlő