Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Nem most kezdődött
2009. szeptember 18. péntek, 17:15 | Karmatörlő (útkereső)   Előzmény

Az átfordulás viszonylag gyors. A ciklus nagysága valamivel több mint 22 ezer év, ez négy kisebb kb. 5100 éves ciklusra tagozódik. A ciklusváltás utolsó fázisa a hatvanas évek elején kezdődött és 2000-ben ért véget. A változások igazodnak az emberiség fejlődési üteméhez. Folyamatosan gyorsul az üteme.

Nekem a repülés a kedvencem, a példa is ez. Mit tudtunk 100 éve, 80 éve, 60 éve, 40 éve, 20 éve, 10 éve, 5 éve és most a repülésről? Milyen szerepet játszott akkor és milyen szerepet játszik most? Wright fivérek és a Discovery? Hm?

A személyes fejlődésed is úgy zajlik, hogy annyi változás következik be az életedben, amennyit képes vagy elfogadni. Van, amiben el tudod fogadni az egyik pillanatról a másikra a változást, de az ritka, van, amiben a lassú változást is nehéz.

És igen, hihetetlen méretű most a fejlődés az emberiségben. Az emberiség a huszadik század első felében annyi fejlődést ért el, mint az előző kétezer évben összesen, ez a fejlődési idő azóta háromszor feleződött. Ma már az emberiség öt-tíz év alatt annyi új tudást halmoz fel, mint korábban összesen. Elképesztő ütemben fejlődünk. Ez nem csak a technológián követhető.

Nem szükséges minden egyes ember megvilágosodása ahhoz, hogy a ciklusváltás sikeres legyen. Ahogy a magasugró átugorja a magasságot. Nem kell egyszerre minden testrészének elérnie a léc magasságát, akkor is átsuhan felette, de ismerni kell hozzá a technikát és kell a megfelelő erőnlét. Vagy az egészség. Nem kell minden egyes sejtednek tökéletesen működni ahhoz, hogy egészséges legyél. Csak egyensúlyban kell lennie a szervezetnek. Ez pedig már megvan, az emberiség eljutott ide is.

És igazad van, nincs kitűzött időpont. A maják szerint nincs határozott időpontja a ciklusváltásnak. Szerintük 30 óráig tart és bármikor elkezdődhet, 2015-ig valamikor meg fog történni. Ez Drunvalo elő adásában szerepelt. De ez egyike a tanításoknak. Több is van.

Az apokaliptikus elképzelések népszerűek és látványosak, de az a történetnek csak töredéke. Nem is ez a lényege, viszont mozinézőket lehet vele vonzani és jó bizniszt csinálni.

Nyugi van és lazaság, tudjuk kik vagyunk, kalap, kabát. Mit nekünk egy ciklusváltás, megcsináljuk!

Ugyanakkor a Föld zártsága után valóban nehéz feldolgozni, hogy a dajkamesék lényeinek jelentős része valós, ezen és más világokon éltek és élnek, vannak más formájú tudatos lények, varázskardok és miazmák.
Izgis.