Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Ademon képe
Hirtelen megvilágosodás?
2009. szeptember 18. péntek, 16:18 | Ademon

Nekem mondjuk lennének fenntartásaim ezzel kapcsolatban. A világ szerintem nem így működik, legalábbis nem ennyire felszínesen, hogy hirtelen átfordul minden azt kész. Nem azt mondom, hogy nem lehet, hanem inkább azt, hogy nem ilyen gyorsan. Az egyénnél lehet, de egyetemesen nem biztos, hogy mindenki fel van erre készülve.
Még ha lesz is megvilágosodás, akkor azt is mindenki egyénileg fogja értelmezni, és nem biztos, hogy kívülről ebből bármit is észreveszünk. Viszont spontán módon, évek alatt javulhat hatására a világ. Nem hiszem, hogy olyan lesz, hogy valaki kibírja valaki meg nem. Isten nem kivételezik senkivel sem, és nem kényszerít semmit sem. Nem mondja azt, hogy most lesz és kész, akinek nem teszik az meg elmehet...

Ha valami fog történni akkor arra a tudomány, a racionalitás, a logika, a művészet és a spiritizmus ugyanúgy tudni fogja a választ mint a vallás. Ebben nem lesz kivétel. Mindenki megtalálja majd benne a saját nézőpontját. De, hogy ez 2012-ben?
Nincs ennek konkrét időpontja. Akkor lesz ha majd itt az ideje, ha mindenki magától tudni fogja majd, és fel lesz készülve.