Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Köszönöm!
2009. szeptember 18. péntek, 16:05 | aamate (útkereső)   Előzmény

Kedves Bochecha!

Köszönöm újabb válaszodat.
Értem, és átjön, amit mondasz.
Azt hiszem azonosítanom kell magamat ezekkel a szerepekkel, mert akkor és most ez voltam,vagyok. Vállalnom kell!!! Ha folyton azzal a HATALMAS ÉS TISZTÁVAL próbálnék egy lenni, miközben még nem vagyok az...hazudnék magamnak.
A múlt terhei valóban óriási nyomást gyakorolnának egy emberi elmére...talán jobb is a bizonyos fokú tudatlanság. Egy idejig.
A büntetést én nem konvertálom át pozitívummá, tanítássá, mert akkor megtagadnám annak büntetés mivoltát. A büntetés tanítása a büntetés.
Ez is azt láttatja, hogy az emberek a kályhára tett kéz esetében nem arra gondolnak, hogy milyen forró és borzalmas, hanem,hogy: ez engem megtanít nem rátetetni másokkal. S már oda is van az igazság.
Bocsáss meg kérlek, nem akarok mindenre gyökeresen mást mondani, mint te. Egyszerűen másképp látom.
(Olyan érzésem van egy ideje, hogy ez az egész előző élet, karma csak addig létezik, míg van félelem. )
Azért mondom ezt suttogva, mert igazán nagy bölcsek emlegetik az előző élet problematikáját.
Velük pedig nem vitatkozhatok, hisz boldogságom múlandó, az övéké örök.
Mégis úgy érzem: nem tartozom senkinek és nekem sem tartozik senki. Most az a feladatom, hogy ezeket a dolgokat rossznak, jónak éljem meg. Nem másnak, hanem annak, ami. Az univerzum emebereken, tárgyakon keresztül juttatja el hozzám üzenetét. Nem bűnösök és áldozatok, hanem végrehajtók. Ezek megértéséhez, tudatosításához pedig tiszta tudatra lenne szükség.
Hibám, hogy mindere magyarázatot keresek. Fájdalomra, betegségre, harcra, stb. Pedig csak el kellene fogadnom mindent úgy, ahogy jön.
Van Sanyi meditációs kártyái között két olyan lap, ami nem jelent meg forgalomban. Az egyiken nincs semmi vagyis a semmi van :))). A másikon az volt: "Érezd szarul magad!"
Iszonyatosan jó mindkettő!!!
Minden rosszat és jót kívánok. Csenddel. Máté