Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Nem evidens
2009. szeptember 18. péntek, 14:43 | Karmatörlő (útkereső)   Előzmény

A Plejádok egy szóval sem mondták, hogy világvége lesz. Ciklusváltás lesz.

A maják egy szóval sem mondták, hogy világvége lesz. A maják azt mondták, hogy az idő ér véget.
Ez csak azt jelenti, hogy átérünk az időtlenségbe, a lineáris idődimenzió nélküli multidimenziós világba. Az örök mostba, a vallásos könyvek örökkévalót szoktak írni. Erről meg a lineáris időben általában az a képzet támad, hogy valami iszonyúan régi és ősibe, ami nagyon-nagyon régóta van és abba.
Tévedés, a mostba. Az örök mostba. Csak a most létezik, így mindennek tökéletesen tudatában leszünk.
Abba a tudatállapotban leszünk, mint amikor meghalunk, akkor a leszületéskor elválasztott tudatrétegeink egyesülnek. Természetesen az a cél, hogy még itt az életünkben képessé váljuk a tudatrétegeink integrálására. De ha máskor nem, halálunkkor megtörténik.

Az nem evidens, hogy minden pusztán tudatunk teremtménye.
Mégis kinek a tudata?
A te saját valóságodat magad teremted meg. Ami körülvesz, ami benned van, az a saját teremtményed.

Ami a Földön emberalkotta, az mind az emberiség tudatának, vagy az emberiség tudatába oltott ismeretnek a terméke, gyakran azt is meg lehet mondani, hogy kié. Mint Bell és a telefon. Ha az emberiség egyként elveszíti emlékezetét, amikor a Föld elveszíti mágnesességét, akkor minden, ami annak a terméke, eltűnik a Földről. Így minden a tudatunk terméke is. Telefonostól, műanyagostól, kemikáliástól, panelházastól, országházastól.

Az emberi elmét ugyanis a mágnesesség tartja egyben. Erre úgy jöttek rá, hogy a hosszú ideig űrben lévő űrhajósok megzakkantak. Ott már nagyon gyenge a mágneses mező és anélkül szétesnek az emlékeink. A visszatérő űrhajósok azt sem tudták kicsodák. Mostmár saját mágneses mezejük van az űrhajósoknak. Pontosan tudják a NASA-nál az emlékezet és a mágnesesség kapcsolatát.

Hogyan maradhatnak meg úgy a dolgok, ha az alkotója már meghalt? Úgy, hogy a kollektív emlékezet tárolja. Ha a Föld mágnesessége megszűnik, a kollektív emberi tudat is kiürül. Ennek megelőzésére természetesen van mód. Már nagyon sokan képesek arra, hogy a tudatukat és tudatukon keresztül az emberiség tudatát is átmentsék.

A maják a kollektív emlékezetüket materializálják is, ezer évente eltárolják egy kristálykoponyába.

A 2000. évi "világvége" például "megvolt", csak nem úgy, ahogy az emberek képzelték. Akkor törölték el az emberiség és minden egyes ember karmáját. Ez fizikai szinten többek között úgy jelentkezett, hogy 1999 decemberében a csillagvárosunk, a Tejút közepén lévő fekete lyukból sosem látott energiakitörést észleltek. Új energia vált dominánssá, új világ kezdete volt.

Az új enerigák nagyon sok változást segítettek elő. Most, egyre-másra tapasztalom, hogy az emberek az ezotéria felé fordulnak. A fiam osztályában, egy teljesen átlagos iskola, teljesen átlagos első osztályában tavaly spotnán "meditációkat"tartottak. 6-7 gyerek egyszerre csak felült a padjára, szabályos kéz- és lábtartás, és OM-ol. A többiek meg vagy nézik vagy másolják. Egyiküket sem tanították a szülők meditálni. Hihetetlen. Ők már mind karmátlanok. Elképesztő sebességgel fejlődnek, 4-5 évvel megelőzik az előző generációt, annyival önállóbbak, érettebbek. A tanítójuk azt mondta, hogy majdnem kétszer akkora az osztálya, mint az előző és legalább kétszer-háromszor annyit haladnak az órán, mint az előző eresztéssel, pedig csak négy év a korkülönbség.

A változás nem mindig ott és úgy jelentkezik, ahol a bulvárlapok vagy bulvárhírek várják.
A most folyamatosan változik és az ezotéreknek folyamatosan kell fejlődnie.