Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Elismerem, a Plejádos tanításokat sekélyesen sem ismerem
2009. szeptember 18. péntek, 11:41 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Elismerem, a Plejádos tanításokat sekélyesen sem ismerem és ellent is állok neki, annyira feleslegesnek tartom, de egyelőre megtartom ezt a hibámat, hadd hízzon még! : )


A gúnyos, szarkasztikus hangvételt még mindig nem érzem tanítóhoz, vezetőhöz méltatlannak, mert én nem kapcsolok ezekhez a szerepekhez elvárásokat, de erről a másik fórumon még cseveghetünk! Miért nem vagyok hiteles, spirituális Mester, szellemi tanító?


Egyetértek Szabox-szal, hogy az egóból beszélés elkerülhetetlen, de nyilván Aditi nem is erre gondolt, hanem arra, amikor nem csak egoból szól az ember, hanem annak negatív tulajdonságai jelentősen kitüremkednek. Szerintem ezt nem kell visszafognunk, ne álszenteskedjünk, mert akkor még esélyünk sem lesz, hogy felismerjük a hibáinkat!

Elég mindössze visszaolvasnunk az egóval rendesen átitatott bejegyzéseinket és máris felismerhetjük, hogy mi bánt, hol sértődünk meg, mire vagyunk büszkék.
Ahogy a saját beszólásaimat olvasom, látom hogy büszke vagyok, elbizakodott, gőgös. Igaza van Aditinek, és engem is zavar.

De ha nem engedném ki ezeket az egó-megnyilvánulásokat, akkor még azt hihetném, hogy minden rendben van belül!