Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Összegzett megfigyelés :)
2009. szeptember 18. péntek, 0:04 | Szabó_Péter   Előzmény

Minden egyben válasz! Olvasom a hozzászólásokat és megy a vita, mint az oviban, hogy bibíí Te egóbol beszélsz,! Nem is, bibííí, megmondalak Óvónéninak! Járunk ide az oldalra 17-50 év közöttiek, kb.... Na, kérdezem én, kitudod iktani az egót? És mi számít egózásnak és egóból beszédnek? Asszem, emíg használsz pl egy nyelvet, beszélsz, gondolkodsz, kombinálsz... egóból működsz, mert a szellemnek kell gondolkodni? nyelvet beszélnie?

Most komolyan? Azzal vádolni a másikat, h egózik az ugyanolyan álszentség, mint az, hogy én nem egózok és megértő, meg szeretettel teli vagyok...csak a második eset még rosszab, mert ott van némi önámítás.. nem? Az, hogy megsértődnek egyesek és ovos módon csatáznak az mit sem bizonyít jobban, h ot az az Egó,csak már keveredett néni ezós dologgal.... Én is egóból nyilatkozok most, mivel gondolkodtam, ember vagyok, vannak érzelmeim és reakciókat vált ki belőlem.

Jah, igen..... mint a világban, természetben 2 pólus van...szóval az hogy itélkezek, haragszom, minden szarság, amit egózás címszóval illetnek az olyan velejárója a szeretnek, a megértésnek..stb... Persze, mivel haladunk, tanulunk fejlődünk, előbb utóbb ez csökken és kiegyenítődik, szóval annyira nem lesznek nagy kilengések a pólusok között, de azért ne huncutkodjunk már azzal, hogy akkor ki egózik és ki nem... Egó nélkül nem lehetne azt mondani, h én nem egózom. :) muhahaha