Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Akar itt valaki dolgozni önmagán?
2009. szeptember 17. csütörtök, 17:29 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Most nincs kedvem kijavítani, úgyhogy így marad.

Arról, hogy ki a Mester, számtalan elképzelés kering, nincs benne NAGY KÖZÖS MEGÁLLAPODÁS.
Van, aki azért mester, mert ezt nyomtatja a névjegykártyájára, van, akit a tanítványai, követői hívnak mesternek és van, aki azért Mester, mert valóban mestere annak, amit tanít, amit él.

De asszem csak magadnak érdemes erről egy elképzelést kialakítanod, mert az bármennyire is hiteles mérce lenne, a többiek úgysem akarják majd átvenni!

Aki tudja magáról, hogy nem mester, de kell neki egy cím, az biztosan nem!

Pár hónapja, amikor a Klánháborúban egy jól menő klán feje voltam, az újonnan belépő tinik azzal zaklattak, hogy adjak nekik valami címet! Szeretnének Hadvezérek, Várurak, Kincstárnokok, Kémfőnökök, stb. lenni.
Kérdeztem őket, hogy miért akarnak azok lenni? - Hát hogy legyenek valakik! - jött a válasz.

Igen, mindenki akar lenni valaki, mert nem tudja, hogy már most is valaki. Talán nem értékeljük a magunk kis porbafingó szerepét a nagy egészben, azért akarunk egyre fentebb törni.

Viszont a szerepekhez, tisztségekhez munka is jár. Ki akar másokért dolgozni, másoknak ingyen adni, szolgálni, ha a fizetség csak egy cím? Senki.
Ha dolgozni is kell valamiért, nem csak hencegni, színészkedni, akkor a legtöbbek elszaladnak.

Az önismereti útra lépőket azzal várom, hogy jól gondold meg, bele vágsz-e, mert itt csak veszíteni fogsz! Minél tovább haladsz, annál többet, míg végül mindent elveszítesz, amid csak volt!

Ezért népszerűbbek jelenleg azok az ál-ezoterikus, ál-spirituális irányzatok, amelyekben Te lehetsz a Föld spirituális megmentője, Te lehetsz a felemelkedett Mester, vagy fénymunkás dimenzióugrást váró, miközben a valódi munkát nagy ívben elkerülöd! - tisztelet a kivételnek.