Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
az én forgatókönyvem
2009. szeptember 17. csütörtök, 15:50 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Nekem (gyenge ezo-spiri agyúnak) tök mindegy mi lesz 2012-ben. Az a lényeg, hogy ne fájjon, sőt ha lehet inkább kellemesen szeretném érezni magam. És ami a legfontosabb együtt akarok lenni azokkal, akiket szeretek.

Pár hete meghallgattam Szabó Judit előadását (itt rakta fel valaki) erről, hogy mi, hogy lesz (szerinte). Kicsit beparáztam, mert nem tudtam eldönteni, hogy én most "rendes" ember vagyok-e , aki "megérdemli", hogy magasabb szintekre jusson? Vagy "goni" anyagias, akinek lesz majd nemulass?

Én igyekszem becsületben, tisztességben, szeretetben élni, nem bántani másokat, sőt igyekszem segíteni (a munkám is olyan, és szeretem). Csak hát nem tudok meditálni, csakrákat bizergálni, megvilágosodni....
A másik amitől megijedtem, hogy mi lesz a gyerekekkel, akik talán még fel sem fogják (mint én), hogy mi van? Hiszen ők is "ártatlanok"?
Ma megint hallottam, hogy ólomkamrában és sötétben kell majd átvészelni 30 órát, meg olyan hideg lesz, mint az Űrben....

Szóval, pár nap gyötrődés után úgy döntöttem, szabad(?) akaratomból, hogy teszek az egészre. Én ott akarok lenni, ahol a gyerekeim, és JÓL akarom érezni magam.

2012. december 21-én otthon maradunk, gyertyát gyújtunk, felteszünk valami kellemes zenét és karácsonyi süteményeket fogunk sütögetni, együtt.

Van jobb ötletetek?

Ági