Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Ma nadin volt erről is szó... Érdekes, mindig megtalál a téma,
2009. szeptember 16. szerda, 21:44 | Szabó_Péter

Ma nadin volt erről is szó... Érdekes, mindig megtalál a téma, ami később visszaköszön és akkor jön a fejre kopp, hogy bakker, erről volt délután szó!

Na, a Mesterünk, aki nem hivatja magát Mesternek, sokszor hangsúlyozza, hogy ne higyjük el neki, amit mond... hogyjük el azt, amit majd mi megtapasztalunk. Halad, de sok ilyen "mester" meg szektavezér vámpír, aki megy és gyüjti magamögé az embereket és a végén már egy háromszög formációban lesznek mögötte az emberek ős lesz a csúcs, aztán ha ez megvan, akkor kezdődhet az igaz vámpírság, kiszipolyozza/kihasználja őket, azokat, akik VAKON követik és nem maguk tapsztalák meg a dolgokat...

Talán elég nehéz lecke, hogy ne mondjuk meg a másnak, h mi a jó.. hogy maga találja meg, hogy ne erőltessük rá azt, hogy Figyu, Koma, tedd ezt és ezt és akkor jó lesz neked.... Asszem az Igazi Mester nem az egó simogatásában és dagasztásában vesz részt, ha kell nem szól, ha kell üt és akkor majd megtanulod magatól a leckét, mert te jössz rá, hogy akkor mi van..vagy mi nincs. :)