Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
méh
2009. szeptember 16. szerda, 21:41 | Bochecha   Előzmény

kedves Lirian!

Két részre szedném a témát, először a méhet elemezgetném. A nőiséggel, gyerekvállalással kapcsolatos dolgokkal függhet össze, hogy éppen oda kaptál figyelmeztető jelet.Nem tudom, hogy állsz a gyerek-témához, de úgy érzem, hogy itt lehet Benned egy jó nagy adag feszültség, blokk, elfojtás...

Rák: akkor lesz rákos valaki, ha szeretné saját magát 'felszámolni'. Elkezd olyan sejteket termelni, amik szépen 'átveszik az uralmat' az egészséges sejtek felett.

Az mindenképpen fontos momentum, hogy NEM vagy beteg, voltál olyan szerencsés, hogy még egyszer kaptál egy utolsó előtti figyelmeztetést. De az, hogy ez ismét megtörtént, azt mutatja, hogy nem sikerült azóta sem megoldani a a lelki vonatkozásokat, amik a tüneteidet okozzák.

A legjobb, amit tehetsz azon túl, hogy nem süllyedsz bele az önsajnálatba az az, hogy valóban megpróbálod rendbe rakni a lelkedben azokat a dolgokat, amik a tüneteket okozták.

Az tényleg nem jó, ha tűrsz csendben, miközben belül feszültség van Benned, mert előbb-utóbb jelez a szervezet. Lehet, hogy meg kellene tanulnod kikommunikálni Magadból, ha valami nem tetszik, ahelyett, hogy hagynád, hogy ez a negatív energia megbetegítsen?!

szeretettel:Bochecha