Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Számomra hiteles
2009. szeptember 16. szerda, 18:14 | Karmatörlő (útkereső)

Ez a könyv egyike azoknak, amelyek a ciklusváltás folyamatát igyekeztek elmagyarázni és a gyakorlatokkal felkészíteni a testünket a váltásra. A ciklusváltás forgatókönyve, mint minden más az Univerzumban nem statikus, állandóan változik.

Az Univerzumban meglehetősen sokféle energia létezik, másra használhatók, más jellegűek, más a prána/chi, más a deeksha, és megint más a KA energia. A chi vagy az univerzális prána áramlását talán Sanyi is érzékeli, ha meditál.

A könyv nagy előnye, hogy kevés a duma és sok gyakorlat található benne. Ha másért nem, a gyakolatokat megéri kipróbálni. Aki figyel, észrevezheti a saját energiáiban a változásokat, ha lelkiismeretesen, a leírásoknak megfelelően végigcsinálja a gyakorlatokat.

Nem véletlenül a legelső gyakorlat a földelés. Nem véletlen, hogy az angyalkártyákban benne van a földelés. A ciklusváltás egyik lehetősége, hogy eloldozzuk magunkat a karmánktól, ennek legelső lépése, hogy leföldelünk. Földelni kell, Földanyához. Javaslom ennek a kipróbálását.
Ha másért nem, brahiból, hogy tényleg lehetséges-e? Földanya energiája különleges élmény.

Nem mindenki földelhet le helyből, vannak, akik visszapattannak, azoknak speciális tisztításon kell keresztülesnie ehhez. Nekem is ez kellett, de két hónap alatt rátaláltam arra, aki ezt megtehette.

Egyébként már nem él az a forgatókönyv a ciklusváltásról, amit ott leírnak. Viszonylag régi a könyv.
Tavaly év vége felé már elérte az emberiség a kritikus tömeget és képes a dimenzióváltásra. Minden egyes ember az összes segítséghez hozzáférhet, kérd és megadatik, és természetesen el kell fogadni, elvileg minden egó képes rá, aki felkészül.

A ciklusváltás bármikor elkezdődhet, kb. 2015-ig megtörténik.

Van jónéhány dolog a könyvben, amit leírnak, de nem evidens, hogy mit jelent. Többek között Sanyi sem tudja, hogy a Föld forgástengelyének dőlésszöge nem csak az évszakokért felel, hanem az Univerzum bizonyos energiaáramlásába is kapcsolja a Földet. Olyan energiák áramlásába, amiről a NASA nem ír tanulmányokat és a HUBBLE sem vizsgálódik azokban a frekvenciatartományokban. Merthogy a csillagászok csak azokat a frekvenciatartományokat tudják vizsgálni és érzékelni, amihez műszerük van, de ezek attól még léteznek, hogy nincs műszere a NASA-nak hozzá.
Illetve van hozzá "műszerünk", csak nem külsődleges és teljesen felesleges akárhova fellőni rakétával.

A ciklusváltás során a dőlésszög megszűnik és egy másik energiaáramlásba fogja kapcsolni a Földet. A Föld dőlésszögének megszűnését egy amerikai tudóscsapat modellezte, akik a pólusváltással és a földmágnesesség vizsgálatával foglalkoztak. Elképesztően egyszerű és döbbenetes, minden -- itt és most -- itt van a Földön hozzá.

A ciklusváltás maja forgatókönyvéről és a Föld forgástengelyének kiegyenesedéséről is beszélt Drunvalo Melchizedek július végi tóksójában az ezo tv-n. Most ez a legújabb forgatókönyv a ciklusváltásra.

Nyugi van és lazaság, ez Drunvalo tanácsa.
Ja, találjunk vissza önmgunkhoz, csak ennyi a felkészülés. Légy tudatában ki vagy valójában.

Praktikus tanács: a szerelmi, kapcsolati problémák jól gyógyulnak abban a kristálykamrában, aminek a leírása és használati módja a könyvben benne van. A tantrások próbálják ki szintén. Elképesztő érzés, micsoda energiák! Hu... Szingliknek különösen ajánlom.