Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Sajnállak
2009. szeptember 16. szerda, 15:36 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Tudod, Aditi nem szoktam embereket sajnálni, mert valamiért mindenki kapta amit kapott. Elolvasván eme beírásodat két dolog jutott eszembe. Vagy már megint megvilágosodtál, vagy mégis megtaláltad azt az Istent akit a múltkor nem. Egyszóval sajnállak és bocsásd meg szarkazmusomat, de az a sértődöttség ami leveledből áramlik ezt váltja ki belőlem.
Igen vannak egészséges emberek és közülük sokan nem hiszik, hogy Amorah-al valóban leíratták ezt a könyvet. Hiszen honnan tudjuk, hogy nem egy haszonéhes kiadó manipulációja az egész. Nem tudhatod. TE SEM.
Sokszor az az érzésem, amikor beleolvasok a bejegyzéseidbe, hogy megvilágosodottnak tartod magad és nem érted, hogy ezt itt egy páran miért nem fogadjuk el. Hát azért amit és ahogy irsz.
Azt hiszem te haragszol az egész világra, mert azok egészségesek, esetleg van pénzük, stb. Igen ez igy van. A kérdés az, hgoy neked miért nincs?!? Szerinted?
Lehet engem lekistanítványozni, szivesen vállalom, mert életemben sok magát tanárnak nevezővel találkoztam, de Sanyinál volt is miért "letáboroznom". (Bár azt nem tudom, hogy már tanitványává fogadott volna :):)) Egy biztos, nekem nem lenne bátorságom senkit sem lekisegózni, különösen akkor nem ha veszem magamnak a bátorságot, hogy a honlapját használjam az igéim hirdetésére. Pedig nem vagyok egy bátortalan lány.
Egyébként érdekelne, hogy szerinted mit lehetne csinálni a pénzzel? Tegyük kötelezővé, hogy mindenki lenyelje, vagy szolgáltassa be, inditsunk kersztes hadjáratot ellene? Mégis mit? Te mit teszel, hogy kikerülj a "fogságából"? És miért pont a pénz? Miért nem a háborúkat szüntetjük meg, vagy az éhezést, a hazugságot, a lopást, vagy a rémhirterjesztést? Én bevállalom, hogy életem része, és megpróbálok általa tanulni, mert valamiért mégis teremtődött. Egyébként ez ugyanúgy "A KÖZÖS TUDATUNK RÉSZE, AMELY EGY A TE LEGFELSŐBB TUDATODDA", ahogy te irod....
Számtalan számomra értelmezhetetlen megjegyzéseid egyike "Amíg bármiben is közömbös vagy lenéző, gőgös, tudor, vidor és társai, addig becsapható, elvonható a figyelme, az ébersége. Elbukik." És akkor veled mi lesz?
Kívánok neked mindent, ami a lelki egyensúlyodhoz szükséges és legfőképp egészséget.

Üdv!
Hédi