Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Az Erő,mely végig vezetett utamon
2009. szeptember 16. szerda, 14:23 | Ramina   Előzmény

Hálás vagyok azért, mert 30-hoz közeledve, egy messzi,vadidegen országba vitt el a sorsom, ahol az elején összetörtem, mély-mély depresszióba zuhantam, amely elvezetett ahhoz, hogy először tettem fel alapvető kérdéseket létemről, a miértekről.

Hálás vagyok Erik Frommnak, akinek könyve (később könyvei) felmutattak egy hidat az általam addig ismert materiális tudás (pszichológia) és Isten között - mégsem vallásos megközelitésben- amely nemsokkal később elvezetett egy tapasztalathoz, egy "egység-isten-élményhez".

Hálásan köszönöm, hogy már önismereti utam legelején találkozhattam Huszti Sanyival, aki igaz lényével, módszereivel hihetetlen sokat tanitott nekem ezalatt a sok év alatt és tanit mind a mai napig.
Hálás vagyok azért, hogy barátja lehetek Sanyinak.

Hálás vagyok, az angyalokkal és a reikivel való találkozásomért és energiáért.

Hálás vagyok,a SUBUD megismeréséért, mellyel úgy érzem "hazaérkeztem" és megtaláltam benne mindazt, amire mindvégig szomjaztam.

Hálát adok a Mindenható Istennek, hogy "elvezetett önmagához" a Subuddal és rendszeresen imádhatom, átadhatom magam, gyönyörködhetek és örvendezhetek Őbenne.

Hálát adok az Örökkévalónak, hogy vezet a valódi utamon és fokozatosan megismertet saját igazi lényemmel/személyiségemmel és egyben megismerteti Önnönmagát bennem.

Áldassék az Ő neve!