Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Aditi képe
A szépség és a gyönyör fokozatai a szeretet/tudatosság által
2009. szeptember 16. szerda, 12:56 | Aditi   Előzmény

Hát Sanyikám, tudod, minden relatív. (Az ego, és az összehasonlítgatás világában)
Ebben a szűkös dimenzióban, ami neked szép, az nekem esetleg ronda, vagy fordítva.

És a legszebb az hogy igazából nem is számít.

Mert ha a szíveddel választasz, akkor az történik, hogy megtanítasz mindent a partnerednek, amiben magasabb tudatszinten vagy és fordítva.

És az az egészben az a legjobb, hogy ha nem akarod, akkor is átmennek a rezgések. Amikben az ego ellenáll az, később, az elengedésben tudatosul..
Azóta szeretek főzni, amióta elváltam.... :) A volt férjem hihetetlen tehetség a konyhában. És oldotta az én, anyámtól hozott kényszeres utálatom a főzéssel kapcsolatban. Most már tudatosan élem. (Az ágyban sajnos nem passzoltunk ennyire, de tanultunk egymástól... :)

De ezek igazából csak a milyenségeink másságai, és a szeretet megélésének fokozatai.

Van, aki tud élvezni, és van aki nem. Aki nem tud, annak blokkja van, és egy olyan, aki tud, fel tudja oldani.

Aki tud élvezni, még nem biztos, hogy figyel is a partnerére. De ezt is meg lehet tanulni.

És végül, minél tudatosabban, minél több dimenziót megélve és minél több szeretettel szeretkezünk, annál csodálatosabb és kielégítőbb az élmény... :)

Átélni a másik gyönyör-érzését, mintha a tiéd volna, egy ritmusra érni az orgazmusba, játszani a másikkal, úgy hogy az teljesen odaadja magát, és te ő tudsz lenni, érezni minden rezdülését, átélni az orgazmust úgy, hogy szinte hozzád sem érnek, mert olyan érzékenységgel bírsz a tapasztalásban...

ÉS EHHEZ SEMMI MÁS NEM KELL KELL, CSAK SZERETET. ÉREZNI, ÁTADNI MAGADAT ÉS EGYMÁST.

Mert két ember olyan, amilyen, de a szeretet összekapcsolja és felemeli őket. A szex az egyik legjobb tanulási út. De csakis a szeretetet és a szeretet által tanulunk. Nem pedig valamiféle képességek/MILYENSÉGEK határoznak meg bármit is egy kapcsolatban, vagy akár az aktusban, vagy annak élvezetében.

Aki a szex-képességét valamiféle mércével méregeti, és, még büszke is rá, hát, bocs, de az nagyon le van maradva vhol... ego bácsinál valamelyik sötét termében üldögél és büszke a lángra amit csiholt, miközben kint ragyog a napsütés......

A szépséggel ugyanez a helyzet.

Minden képességünk belülről fakad. És a szeretetben nem mérhető össze és nincs is értelme összemérni.
És ráadásul igazán a szeretetben élvezhető ki maximálisan!!!

Akkor meg, miről is beszélünk, kedves "jó közepesen és még egy negyeddel még jobban kinézek, de az ágyban már nagyon jól vagyok mert kiauditáltam a blokkjaim a tudatosság útján" ego bácsi?

Szeresd már magad. Odaadással. Feltétel nélkül. Szeresd a tested, ami képessé tesz az élvezet tapasztalására, és tiszteld. Add meg neki, ami jár. Szeretettel. És tedd ezt a partnereddel is.

Fogadd el akihez vonzódsz, aztán szeresd. És kész.

És ilyen hülye kérdésekkel ne fáraszd már a közönséget, légyszi.

Bocs, végül is lehet, hogy kell még.

De nem jobb egy kicsit más minőségű távlatokból szemlélni?

Az talán többet ér a tudatosodás útját járóknak, nem?

Bocs, ha bántottam az egód. Nem az volt a célom.

Hanem hogy láss.

Olyan egyszerű: ide jöhet a legtökéletesebb angyal-testű nő, a legszexibb kisugárzással, a legtutibb egóval, mindennel, amire vágysz, és még sugárzó szeretettel is. De te csak Huszti Sanyi leszel mellette akkor is. És ha már tudod szeretni magad és nem méred magad hozzá, vagy máshoz, és nem vágysz a "tuti" nőre, és nem akarsz szebb lenni, vagy jobb az ágyban, te is olyan tökéletes leszel, mint akire vágytál.

De már most is az vagy. Csak vedd észre.

Minden tökéletes. A kérdés csak az, tudjuk-e minden pillanatban szeretni?

Az a tapasztalatom, hogy amikor igen, olyan mintha máris megvilágosodtam volna. :) A kisugárzásom helyreáll minden tekintetben, és a szeretet elkezdi a dolgokat javítani. És elindulnak a folyamatok a gyógyulás, szépség, a bölcsesség helyreállításáért. MAGUKTÓL.

És észreveszem, h én, a halálos beteg, két szeretőt tartok, (és már kinéz egy harmadik :), háromszor voltam gyakorlatilag ingyen nyaralni a Balatonnál, a bőröm sima, puha és barna, amit más kemény pénzek szolizásával és fárasztó napozás-tréningekkel ér el. Én meg csak élveztem a napot, minden nap, egész nyáron, ha nyaraltam, ha nem.

Amikor leránt az egóm a kételyeivel, az összehasonlításaival, a kisebbségi érzésekkel, a vádaskodással, az önzéssel, a birtoklási vággyal, a bűntudattal, a félelemmel....stb, akkor olyanná válok és azt sugárzom ki.

Persze nekem is vannak életterületek bőven, amik érzékenyek, és nagyon borulékonyak. Sőt, abszolút gyerekcipőben járnak. (vagy még rosszabb...) És egyenlőre nehéz tartani az egyensúlyt. És ha én borulok pszichésen, a tudatomban, akkor a blokkom miatt (máj) hihetetlen mélységbe zuhanhatok egy pillanat alatt. Most megint rossz periódusban vagyok néhány napja, de egy nagyon kemény hullámból már talpra álltam múlt héten. (Egy nap alatt meggyógyítottam magam).

Minden a tudatunk tartalmától függ, és attól, hogyan sikerül a tudatunk tisztaságát helyreállítani. Ez egy tanulási út.

De a dolgok alapjában véve mindig a helyén vannak. Mert a változás csak a tudatunkban történik.

Ezért bízni kell és segíteni egymást látni, és bízni tudni, és minden egyébben, amiben segíteni tudunk, mert képességeink, adottságaink, vagy akár tulajdonaink vannak, amit adhatunk.

Bocs, ha kemény voltam, én is tanulok mindent.

De légyszi, ahol nem voltam tiszta szeretettel láss MÖGÉM (EGÓM MÖGÉ). Vedd észre az infót, azt, amiben egyek vagyunk! Még ha "gyarló" is a forma...

Namaszte