Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Kirsikka
2009. szeptember 16. szerda, 11:43 | skorpio (útkereső)   Előzmény

Hát az úgy van,hogy én nekem eszem ágában sincs egész életemben az önmegtartóztatásra.Ez kínzás.De saját fejlődésem szempontjából szüségesnek tartottam.Lehet,hogy ez csak nálam volt szükség,más enélkül is tud haladni.
Megfigyeltem gondolataimat...ha van barátnőm,a nap nagy részében rá gondolok,de ha nincs,ugyan ezeket a gondolatokat ha az ezotéria-önmegismerés szolgálatába álítom,sokkal nagyobb tempóban tudsz haladni ugy a meditáció terén mint önmagad felszabadítása terén.
Rengeteg energiát elvesznek az embertől a felesleges gondolatok.
A különböző vallások papjai,nem a szexről mondanak többségükben le,hanem a szex velejárója a szerelemről.
Vannak persze jégpucuju pingvin pasasok akiknek a szex érzelemmentességét élvezik,de én nemlátok az érzelemmentes szexben csak egy száraz aktust.
Nekem a jó szex alapfeltétele a szerelem.....ezt nevezzük SZERETKEZÉSNEK.
Szóval én nem elsősorban a szextől féltem,hanem magától a szerelemtől.Nálam a kettő ugyanaz.
Amikor cölibátust fogadtam,még túlon túl komolyan vettem az egész ezotériát,rengeteget tanultam.
Ma már inkább az ÉLETET tartom fontosabbnak........lenyugodtam,többet gondolok az életre.
Élni kell elsősorban és közben fejleszteni magad,de nem olyan hüje gyors tempóban ahogy én tettem.De ezt akkoriban nem vettem észre.A nap összes másodperce az ezotéria körül forgott.
Amikor elkezdtem az UTAT keresni még depressziós voltam és örültem hogy találtam valami olyat,érdekeset ami az állandó öngyilkossági dolgoktól elveszi a gondolataim.
Azt hiszem talán ez az önmegtartóztatás dolog csak nekem volt szükségszerü.
És úgy döntöttem,hogy felhagyok a cölibátussal..............talán már felkészült vagyok és sokkal komolyabb és megértőbb mint 5 éve.Mindenesetre ujra megpróbálom a társas életet.Szorítsatok nekem!