Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Aditi képe
A meghallgatás és a FELISMERÉS merőben más dolog...
2009. szeptember 15. kedd, 11:51 | Aditi   Előzmény

Az lehet, csak arra nem volt pénzem. Ezt viszont letöltöttem a netről. Ingyen.

Egyébként, nem ezt mondta el, csak egy infót, ami kiegészítette a mostani tapasztalataimat, és ezért írtam, viccesen, hogy "megvilágosított".

Mert valóban, a saját, az életünk általi felismerések azok, amelyek már igazán beépülnek, hasznosíthatókká válnak.

Végighallgathatsz ezer cd-t, ezer megvilágosodott mester előadását, de a TIED csak az a felismerés lesz, amit meg is élsz, és a megéléseid tapasztalatából ismersz újra fel.

Ez is egy szellemi törvényszerűség, amit már számtalanszor tapasztaltam.

És ezért írom mindig, hogy a tanulás és a tudás csak egy fázis. (Amit persze újra és újra átélünk a legkülönbözőbb területeken az életünkben, ahogy haladunk. De aztán továbblépünk a megélés-felismerés felé.)

Azok, akik már felismerték ezeket, abban segíthetnek, hogy egy kicsit lerövidítjük az utat (és ebben segítheti mindenki a másikat, hiszen mindenkinek vannak tapasztalatai, felismerései), mert irányt mutatnak. De a megélést és a felismerés katarzisát, és örömét nem spórolhatja meg senki. Azt meg kell élni, és anélkül nem történik semmi változás.

És egyébként ezért van még mindig fenntartásom azzal kapcsolatban, hogy szabad e árucikket csinálni abból, hogy az emberekkel megosztjuk a tudást arról, hogyan éljenek, hogyan gyógyulhatnak meg, egy ilyen világban, ahol milliárdok betegek, már annak születnek, és valójában egyetlen igazi dolgunk van ebben az életben (éppen ebből kifolyólag): hogy segítsük egymást ebben, a szeretet megtapasztalásában, a gyógyulásban, önzetlenül, ugyebár, feltétel nélkül, mert az a szeretet.

(De ez egy másik téma, majd ha jutok valamire, írok azon az oldalon róla...)

Namaszte