Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Segítség
2009. szeptember 15. kedd, 10:00 | Karmatörlő (útkereső)

Szia Andiiii!

Nekem sokféle tapasztalni valóm volt, ezért elsajátítottam néhány egyszerű praktikát. Ha észreveszel bármit is, akkor dolgod van vele. A szellemek többnyire segítséget kérnek, és ha nem segítesz nekik, akkor félelemkeltéssel táplálkoznak, de természetesen van olyan is, amelyik csak táplálkozni akar. A félelmeid energiát adnak nekik, ezeket az energiákat veszik fel, így táplálkoznak. Erre a legjobb alanyok egyébként az őket látó gyerekek.
Szerintem ne félj, inkább segíts nekik és rajtuk, ezzel magadon is segítesz.

A legfontosabb, hogy oda kell figyelned, csak arra figyelni, amit csinálsz, ne csapongjanak a gondolataid, az érzéseidre figyelj.

Gyújts este 8 után egy fehér gyertyát. Miközben gyújtod, mondd azt, hogy
"Ezt a gyertyát a lakásomban lévő entitások hazasegítéséért gyújtom. Kérem, Michael arkangyal, segítségedet. (Feltétlenül Michael arkangyalét kérd.)
Gondolj szeretettel azokra, akik téged zavarnak. (Tudnod kell, hogy csak rossz helyen vannak, nem itt van a helyük.)
A Te feladatod annyi, hogy kérdd Micháel arkangyalt: "Kérlek, Michael arkangyal, hogy vidd a lakásomban lévő entitásokat oda, ahol nekik a legjobb." (Mindenféle entitásnak van "otthona", ahol jó helyen van, ahol boldog lehet, ahol nem kell mástól energiát lopnia. Michael oda irányítja őket és szereti ezt a fajta "munkát".)
Figyeld az energiaváltozásokat, amikor úgy érzed, hogy vége, akkor köszönd meg Michael segítségét., érezz hálát.
Hagyd, hogy a gyertya teljesen végigégjen.

Nem kell feltétlenül tudnod ki volt ott, azt sem kell, hogy miért volt ott. Ha tudni akarod, akkor saját magad is megkérdezhetetd, ha nem félsz, tudsz a szellemmel kommunikálni. Kérheted mások segítségét is, csak döntsd el mit akarsz. A fenti módszerrel magad is intézheted az ügyeid.

Viszont érdemes megtiszítani a lakásod.
A keresztény kultúrköben a tisztítás legelterjedtebb módja a gyertyagyújtás.
A gyertyafény kaput nyit. A különféle színű gyertyák különféle energiákat hívnak be, ezért érdemes csak fehér gyertyát használni. A gyertyagyújtás alapszabálya, hogy a gyertya a szándékaid szerinti energiákat hívja le. A lakásod megtiszításához, amikor gyújtod a gyertyát, akkor kell magadban gondolni vagy hangosan kimondani, hogy milyen céllal gyújtod. "Ezt a gyertyát most azért gyújton, hogy a lakásom teljes mértékben megtisztuljon."

A keleti kultúrkörben általános, de nálunk is terjedőben van a füstölők használata. A füstölők, akrácsak a fehér gyertyás tiszítás ideig-óráig távol tartják az asztrállényeket.

A védikus körben sokféle szertartás van. A legalapvetőbb, hogy mustármagot hintesz szét az egész lakásban, attól menekülnek. A tapstól szintén menekülnek. A csoszogás, rendetlenség és a negatív energiák vonzzák a szellemeket.

Lehet beavatott kristályokat használni tisztításra és védelemre. Megtanulhatod a kristályokat beavatni és használni. Készíthetsz saját energiádból is védelmet és kérheted az angyalok segítségét is a tisztításhoz és a védelem kiépítéséhez. Sokféle lehetőség van.

A legfontosabb, amit tudnod kell, hogy Te vagy a legerősebb és legfontosabb ebben a világban. A szellemek csak annyit tudnak, hogyha nincs más zaj, akkor valami zajt keltenek, Te viszont ki tudod nyitni az ablakot, be tudod zárni az ajtót, tudsz tüzet gyújtani, főzni ételeket, netezni, stb. stb. A fizikai világod ura Te vagy. Az történik, amit Te akarsz. A szándékot elvisz azokhoz, akik segítik a valódi szándékod megvalósulni. A félelem viszont kitárja a kaput arra, hogy valami módon használjanak téged, megcsapolják az energiáid. Hát ne félj.

Sok sikert!