Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
fehercsongor képe
Büszke lehetsz magadra ! A szellemi termékeid , élettörténeteid
2009. szeptember 12. szombat, 3:06 | fehercsongor   Előzmény

Büszke lehetsz magadra ! A szellemi termékeid , élettörténeteid ezek szerint valóban frappánsak , helyükön alkalmazva megvilágosító erejűek , vagyis használhatóak a jóra . Tőled biztosan hitelesebbek lennének , de hatékonyaknak kell így is lenniük , ha mások is sajátjukként ( lelkük rajta ! ) adják elő .
Néha elgondolkodom : A megszemélyesített Isten is milyen jót mulatna rajtunk , ahogy millóféle változatban ismételjük a semmit .
Sajnos vannak dolgok , amik jogos tulajdonosaik szándéka ellenére is közkinccsé válnak . Silány dolgot azonban nem ér ez a megtiszteltetés . Newton pl. eleve lemondott röppályaegyenletei magánhasznosításáról , pedig ha nem tette volna közkinccsé őket , hanem kiképzett és bérbeadott volna szakértőket jó pénzért kora hadseregeinek tüzérségeihez , akkor ma nem csak a Rotschild családi alapítvány , hanem a Newton-family tagjai is üdülőhelyeket szállnának meg egy-egy családi gyűlésükön .
Ez pl. egy lopott gondolat . Nem is emlékszem már , hogy mikor ,és hol és kitől olvastam .
A majmok hajlamosak egymás utánzására , és ettől már nem áll messze a bevált szokások , cselekedetek , gondolatok elsajátítása és használata .
Büszke lehetsz rá , hogy az emberiség közös tudáskincséhez helyi szinten Te is hozzátettél pár a saját életedből merített , és ezáltal hiteles cseppet .
Remélem , hogy nem értettelek félre . Üdvözlettel : felacso
U . i . : Szerintem magába zárni nehéz a dolgokat , legyen az saját ökörség vagy Isteni sugallat . Ez is a közösségi hajlamból , csoportlétből eredő majomtulajdonság . Én például megkönnyebbülést érzek , ha az olvasáskor feltámadó reflexióimat kiírom magamból . Néha elizzadom , de akkor valószínűleg nem is volt olyan fontos . Ha rendszeresen visszatartanám a sült és sületlen dolgaimat , biztos nem járnék jól , mert egyrészt felgyűlve más szinten törne utat magának , másrészt megerősödne bennem ez a tulajdonság és megjelenne más életterületeken is ,na meg a rokon minőségeket is bevonzanám , tehát ezirányban egyoldalúsodnék ,és billennék előbb -utóbb .