Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Miért hagytak el? Egyikben valaki másért: fiatal voltam, mondhat
2009. szeptember 09. szerda, 19:00 | Szabó_Péter

Miért hagytak el? Egyikben valaki másért: fiatal voltam, mondhatni első szerelem. Ennek az okát, meg úgy az egész kapcsolaunkat, ami heti 1-2szeri talit jelentett, már homály fedi, ami mondjuk néha jól jönne.. pl a szakításunkra sem nagyon emlékszem, mert hogy mit mondott nekem a drága, arra mondatára egyáltalán nem emlékszem. kár! mert néha segítene elfogadni azt azt, ha újra élhetném azt a kapcsolatot, de más utat kell keresnem az oldáshoz. :)

Másik körben, meg az exért... na meg ugye a pénzért, mert a """kedves hölgy"" elvárta, hogy ajándékokkal halmozzam el(május kosár, óra, mindent én fizessek, stb...) és közbe jött a sírás, h többet kellene együtt lennünk, nem volt autóm és a ""kedves hölgynek""" minden baja volt, hogy ha vonatra kellett ülni... :) De itt a legnagyobb tükröt az jelentette, hogy még mindig szerette az exét és ezt volt hivatott nekem megmuatani a történések sorozata..ami mit nem mondjak, igaz volt... Szegényke, szerintem még mindig "álomvilágban" ringatja magát! :)

Ez volt, igyekeztem elkrülni az önsajnáltatást, ha nem sikerült, akkor jelezzétek. :) A probléma elhárításán dolgozom. :)

Persze, hogy mindegyik kapcsolat tanít, mégha 1 hónap is volt vagy 4 év...

Szerintem ezzel a témával is az a baj, hogy hamar rövidre lehet zárni pár ezoterikus meglátással, mondattal... Persze, ha valaki ténylegesen leírja, h mi volt, akkor mi lesz a vége? jah, h ezt és ezt kellett tanulnom belőle vagy más mondja rá.... szóval, szerintem hagyni kellene témákat végigvezetni és engedni az egót kibontakozni, mert akkor a másik sem szűrheti le belőle az infókat. A Spirituális nők párválasztási szokásaikos témát is azt hittem, hogy az első 5-6-7 komment lezárja, mert jöttek a közhelyek.. mert sajna pár mondat, szerintem azzá avanzsálódott..... :)