Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Huhú!
2009. szeptember 08. kedd, 11:05 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Ez tetszik, Eszter!

A viz valóban nagy kincs, de ezeket a vizvége nézeteket azért én nem tudom nagyon magamévá tenni. Ami vizet ugyanis felhasználunk, az valahol visszakerül a keringésbe, max koszosan. Tehát a kérdés a tisztitási technológia. Ma már amúgy is sok "ásványviz" készül úgy, hogy teljesen fertőtlenitik a vizet, nem marad benne a 2 H-nál és az 1 O-nál több, majd vissza ásványosítják és energetikailag kezelik. A jövőben legfeljebb ez lesz AZ ásványviz.
Sokkal ikább hiszem, hogy vizművek részvényeinek felveréséről, a vizkincsek magánosításáról szól ez a félelem story. Ahogy elnézem a mi forrásainkat is kezdik sorra felvásárolni. A kedvenc forrásom, ahonnan egy viz-őrült szállította nekem a vizet egy szép napon olyan engedélyezési és biztonságtechnikai követelmények elé állíották, hogy el kellett adja a kitermelési jogát egy osztrák úriembernek. Ma a maradékot tudja kihordani, mert az osztrák tulaj felverte a vize árát....
Tehát mesterséges hiányt mindig lehet teremteni és a legjobb mindig azzal megtenni, ami az élethez kell, mert azért mindent megadunk. Durva játék ez, csak azt nem tudom miért van erre "szükség"?

Üdv!
Hédi