Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Tanít az élet
2009. szeptember 07. hétfő, 10:27 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Szia!

Tudod, tanít engem az élet. MIndig olyan betegségeim voltak, amire az orvosok vagy azt mondták, hogy tanuljak meg vele élni, vagy próbálkoztak. Így aztán rászoktam a biorezonanciára, bioenergiára, akupunktúrára és egyéb nyalánkságokra. Ahhoz hogy ide eljussak sokat kutattam olvastam. Mivel érdekelt, hogy mivel kezeltek szépen utánajártam, utánaolvastam. Szerencsére egy pár évvel ezelőtt hozzájutottam egy biorezonanciás készülékhez, amit baráti körben igen sokat használok és szerencsére jó tanárom is van hozzá. Szóval amit én itt irok, azok élettapasztalatok, nem végeztem orvosit.
Persze nem kell a húsról teljesen leszokni, de jobbat tenne az izületeidnek ha kevesebbet ennél belőle . Arra lenne jó ügyelni, hogy sok zöldséget egyél hozzá, ha lehet friss salátát. A hús nagyon savasít, ami még neheziti is a gyógyulást ezt jó lenne ellensúlyozni. A szerevezet elsavasodásáról, ill. a lúgostási lehetőségekről nagyon sok irodalom van a neten, érdemes kutakodni!
Szerintem az agresszió gyakrabban nem manifesztálódik, mint igen. Egyre kevésbé divat az indulatainkat kimutatni, nem tanuljuk meg gyerekkorban kulturáltan kiadni magunkból ami bennünk van. Ezért befelé, magunk ellen fordul. Minden egyes belédszorult indulat betegít.
Izületekkel kapcsolatosan még egy dolog jutott az eszembe. Előfordul, hogy gócos fog miatt gyulladnak be. Ezt egy panoráma röntgennel hamar ki lehet deríteni.

Üdv!
Hédi