Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Drága Buddhanita Anyum
2009. szeptember 04. péntek, 10:30 | skorpio (útkereső)   Előzmény

Nem akartalak téged megsérteni,sajnálom,hogy Te magadra vetted.
Én a DALAI Lámát is nagyon tisztelem,én vele csak szemléltetni akartam azt,hogy akit egész csecsemőkora óta szélárnyékban neveltek,akit kiszolgáltak,akit etettek,akit fürdettek,aki ugy él mint egy király...........................ha kiengednéd ide a világba a farkastanya közepére egymagában,hiába meditálna egy héten belül szétcincálnák.
Merem állitani,ha Te ugyanilyen életformát élnél mint Ő,egy hónap alatt ugy kikupálódnál,hogy lepipálnád a Dalai Lámát...........aki szerintem egész életében egy teát nem főzött magának.
A Buddhizmust közelebbröl tényleg nem ismerem,én csak egy kérdést tettem fel magamnak és ennek a válaszát irtam meg....NEHARAGUDJATOK BUDDHISTÁK.
Az én kérdésem az.......ha az egész Föld 6,5milliárd embere mind buddhista lenne és a mai életnézetük szerint élnénk......egy nagy kolostorrá változtanánk a Földet.......Nem szexelnénk,nem diszkóznánk,nem báloznánk,semmi öröm nem lenne az életböl.Tényleg ez az álmotok élete?
Buddhát meg nagyon is nagyra tartom,a vallás az ami 2200év alatt megváltoztatta az Ő szavait a saját nézeteik céljai szerint.
Ugyan ki etetné,éltetné a Buddhistákat ha nem mi,a köznép.Miből tartanák fel templomaik.
Biztos vagyok abban ,hogy már itt van az illető a honlapon,vagy fiu vagy lány aki majd tultesz rajtam,nyugdijba küld egy két éven belül.Én abszolút nem vagyok okos,de eggyet nagyon jól tudok MEDITÁLNI.Ha jön egy illető aki okos is és meditációban is jó,nekem nem lessz esélyem.
Mindig mondtam...a szó szart sem ér-pontatlan,nem elég kifejező,ellenségeskedést szít.....az érzés az amit érdemlegesen átadható.
A lényeg a harmónia teremtés élet és lét között.