Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
nemigen
2009. szeptember 03. csütörtök, 15:24 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Érdekes, hogy nem jellemző, hogy nem érdekelt volna és ezért elengedtem. Az egyik esetben pl. életem egyik nagyon fontos, a teljes egzisztenciámat érintő dologban történt ez meg velem.
Ugyanakkor az is előfordult már, hogy az egyik látó barátném jósolt nekem Tarot kártyával. Amikor kirakta, teljesen elsápadt és azt mondta, hogy ennyi életet fenyegető kártyát egyszerre még nem látott az asztalon. Én jót vigyorogtam, mondván ellopták a cégem tetemes részét, persze hogy fenyegeti egész megélhetésemet és ezáltal a létemet is. Aztán nem telt bele pár hónap, el is felejtettem már az egész jóslatot és úgy megvertek, hogy csak a "szerencsének" köszönhetem, hogy életben maradtam. A barátnőm szerint azért mert nem vettem annyira komolyan a jóslatát.....
Szerintem a koordináta rendszer úgy működik, hogy abba az irányba "tolja"' a dolgokat, ahol még tanulni valónk van. Ha még jobban torzitjuk az eredeti, kiindulási állapotot, akkor talán nagyobb az esélyünk megtalálni, és belül megélni a benne rejlő tanitást. Talán, de nem tuom, még meditálok rajta.
A semleges szerintem csak az abszolút üresség lehet, amire igy is lehet tán törekedni. Asszem ez nem az én utam. De lehet mire leirom megtanit, hogy dehonnem :)

Üdv!
Hédi