Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
hermess képe
Jó, hogy felvettétek a fonalat...
2009. szeptember 04. péntek, 20:19 | hermess   Előzmény

Valóban nagyon izgalmas a kérdés! Jó lenne tudni, hogy Sanyi mit tanít ezzel kapcsolatban, és remélem, hogy beszáll még ide is valamilyen adalékkal... Örömmel látom hogy nem közömbös a téma, és hogy Csizike is feltett egy csomó videót a vonzásra vonatkozóan... kíváncsi volnék azért az ő véleményére is a kérdésben!

(Nagy szimpátiával olvasom az írásaidat, bár néha lehetnél kissé tömörebb...:))) Nagymértékben hasonló a világképünk és a mentalitásunk is, úgy vélem. Egyszer majd szívesen beszélgetnék Veled élőben is...)

Nem bírom most egyszuszra leírni, amivel hozzájárulhatok a témához..., meglehetősen bonyolult és személyfüggő a működése, legyen ez elsőre egy kis ráközelítésféle. Tény az, hogy a vonzás is működik, meg a negatív megélés is, viszont szerintem egyik sem jön be mindig. A vonzás törvénye abban a vegytiszta formában, ahogyan a filmben, könyvben, videón elővezetik - tömény hülyítés. Arra buzdít, tesz képessé, hogy még többet fogyassz... Lényeges dolgokat hallgat el.

Mindkét dolog a maga törvényszerűségében külön-külön is működik, de a pszichében interferálnak egymással, és hogy mi jön ki végül a kölcsönhatásból - na ez a személyiségfüggő, és így tudatossági szint függő is egyben. Hogy ennyire se legyen egyszerű a dolog, ott van még harmadik tényezőnek a saját karmánk. Ha utolért egy karmikus visszahatás, akár az előző életből, az olyan, mintha kiültetnének a kispadra, amíg le nem telik a bünti, hiába próbálsz erőlködni... Ha nem lehetsz a pályán, akkor labdába sem lehet rúgni, vagyis, ha nem jár most az a vágyott dolog, akkor nem fogjuk megkapni, vagy ah mégis - nagy lesz a számla (újabb karmateremtés). Ha ilyen állt elő, megállni látszik minden, semmi nem mozdul, néha nincs nincs mit tenni, mint ellazulva türelemmel kivárni a végét... mondjuk, mint az anyósülésen teheted. Ebből kikövetkezően az, hogy összejön a programozás, vagy sem - valamilyen időszerűséghez kötött a számunkra, a karma, és talán még a vállalt életfeladatok függvényében is (ősszel nem lehet veteményezni...:)

Alkalmam volt kicsit belepillantani az orosz parapszichológia századvégi technikáiba... van ott egy érdekesség, ami hasonlít a felvetett témára, és eddig sehol máshol nem jött még szembe, csak itt a blogon, s mint kiderült, Sanyi tanítja is... Korábban én is észrevettem és használtam a negatív megélést, aztán a nagy vonzás, meg agykontrollos igyekezetben szépen áthangoltam magamat. És abszolúte működtek a vonzás technikák... egy ideig. Minél tudatosabb lettem azonban, vagy növekedett az energiaszintem (?) annál kevésbé jött a pozitív eredmény. Hogy miben csúsztam félre, még most is keresgélem, s azt a hiszem ez a blog a lényeget feszegeti.

Na innen folytatom... (van egy határidős munkám éppen...) Írjatok addig is, ha van még meglátás... járjunk a végére!

Üdv: hermess