Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
hazugság
2009. szeptember 03. csütörtök, 9:45 | Karmatörlő (útkereső)

Nemrégiben a munkahelyi levlistára tették fel ezt a spot-ot és teljesen felháborodtam azon, hogy ilyen marhasággal hogyan lehet bombázni a munkatársakat. A spot tele van olyan hülyeséggekkel, amit, ha valaki egy icipicit tájékozott mondjuk az emberi test működéséről, akkor nem állít. Maximum delíriumos művészlélek, akihez az iskolában nem jutottak el elemi biológiai ismeretek, egy belső diliházban él. Vagy nagyon is tudatos a spot, méghozzá a félelmek és ellentétek keltése a cél, amivel igazolni lehet, hogy milyen állati sokba kerül a víz.

A Föld édesvíz készletének túlnyomó többsége a jéghegyekben van. Azok nem Magyarországon vannak.
A víz, a tiszta víz kontextusa mindenütt a világon mesterségesen előállított és generált probléma. Ahol kevés a víz, mint a Kalaháriban, ott az őslakosok életmódja ehhez tökéletesen igazodott. A hülye turistáknak persze fogalmuk sincs, hogy hogyan kell a sivatagban élni, de attól a magyarországi vízkészletek, ami ugyebár nem készlet, hanem a zöme a Dunán, kisebb mértékben a Tiszán hozzánk érkezik, naszóval az országon átfolyó édesvíz nem értékelődik fel.

Ahol szennyezett a víz, csak a szennyezést kellene megszüntetni, aminek nagyon profi módjai vannak. Az egyik, hogy nem engedik bele az ipari hulladékot a vízbe, a másik pedig a vízszűrés. Ma már olcsó technológiák vannak arra is, hogy a szennyvizből ivóvizet nyerjenek. Sőt a szennyvíziszap semlegesítésére is nagyon profi és olcsó technológiák vannak. Meg a tengervízből is lehet olcsó technológiával ivóvizet nyerni. Csakhát ez a fogyasztókon kívül senkinek sem az érdeke, különösen a vízlobbinak nem. Tudjátok mekkora üzlet a víz?

Azoknak, akiknek súlyos érdekei fűződnek az emberiség sakkban tartásához, azoknak érdeke, hogy ilyen jellegű, téveszméken alapuló spotok keringjenek a világhálón, de nagyon remélem, hogy a tudatosodók ezen könnyedén keresztüllátnak.

A jövőnk nem ez, a jövőnk az, amit megteremtünk. Ha nem ezt akarod megteremteni, a ne ezt teremtsd. Az apokaliptikus jövőképek nagyon népszerűek, mert sokkolók, és nem látod benne a felelősséged, azt mindig mások csinálják, de a tudatosodók a szívükben tudják, hogy mi magunk teremtjük meg a jelenünket és a jövőnket is. A jövő nem tőlünk függetlenül alakul valamilyenné, mi formáljuk olyanná, amilyen a világképünk. Ha ez a világképünk, amit a spot sugallni akar, az lesz a jövő, de már tudom, hogy nem ez lesz, csak ideje felébredni.

Igyunk sok vizet, bőven található nálunk tiszta víz, hogy elménk tiszta maradjon. Kerüljük a drogok, mint kávé, tea, + az alkohol használatát, együnk sok vegyszermentes gazdaságból származó B3 vitamint tartalmazó zöldséget és gyümölcsöt, tornáztassuk testünket és lelkünket, akkor nem rakódnak le a szennyeződések, és a neurotranszmittereink tökéletesen működnek és tisztán fogunk érzékelni és látni, édesvíz ügyben is. Meg a ránk telepedni szándékozó hatalmak ügyében is.