Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Csaeszka
2009. szeptember 02. szerda, 19:08 | skorpio (útkereső)   Előzmény

Ha jól értelmezem ki szavaidból,Te a Sanyibá ösztönzöttje vagy.Le a kalappal elöttetek,jó munkát végez.Gondolom a meditációs programjai is jól müködnek,különben nem haladnátok.Én tuti,hogy nem tudnék senkit végigvezetni egy úton az önmegismerés utján.Sajnálom,hogy olyan keveset véleményezik mostanában.
Valahol olvastam mostanság,hogyha kifejezett célkitüzés a megvilágosodás.........akkor tuti,hogy soha nem éred el.És szerintem is a vágy az ami eggyik fő tönkretevője életünknek.
És én is érzem ezt az érzést,nyomasztó dolog mindig a megvilágosodásra gondolni.
És szerintem is ha már nem akarsz megvilágosodni,az már magában egy megvilágosodás.
De amugy szerintem az egész megvilágosodás egy lókaki.
A "megvilágosodottak" ugyanugy mint a Buddhisták is ............mármint Ők elégedettek magukkal-életükkel és itt meg is állnak magukat fejleszteni.Fütyülnek mindenre...kiadnak egy pár könyvet,szedik a lét-zsetont-lóvét a semmiért és ugyanúgy ülnek szemétdombjukon mint mi az egyszerü köznép és csak immel-ámmal-látszólag érdekli őket a mi sorsunk.
A Buddhisták meg elzárkóznak a világtól mondván ....nekünk nincs hozzá közünk és mivel nem tetszik nekik a világ,ugyanugy mint a strucc.....homokba dugják fejüket...............elhatárolódnak mindentől....nem mink tesszük Buddhisták tönkre a Földet........mintha nem ugyan itt élnének velünk.