Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Csatlakozom
2009. szeptember 02. szerda, 13:16 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Édes, hogy pont ezen a témán elmélkedtem napok óta. Ugyan úgy vagyok vele, mint Te Edit, hogy van amikor a nagativ esemény megélésével már meg is szabadultam tőle és van amikor megérzek valami pozitivat és bekövetkezik.
Azon elmélkedtem éppen, hogy a legközelebbi Sanyi tanfolyamon ezt meg fogom kérdezni.
Meg lehet e teremteni magamnak azt amit el szeretnék érni, úgy hogy a teremtés irányából közelitem meg, vagy csak úgy, hogy átélem azt, hogy még az is megsemmisül ami volt, nem hogy új jöjjön létre.
Már egy ideje gyakorlom Sanyi "megsemmisitő" gyakorlatát és hol bejön hol nem. Ahhoz még nem csinálom elég hosszú ideje- vagy csak türelmetlen vagyok - hogy ha nem jön be, meddig kell még csinálnom, hogy előálljon a nem-megélt eredmény. Lehet nem engedem magam elég mélyre, vagy csak nem várom meg a kellő időt ami alatt beérik a termés. Vajon van ilyen esetekben gyorsitó? Vagy azért nincs, mert még nem lennék képes a kapott eredménnyel mit kezdeni.
Mivel mostanában van időm rá, elkezdtem visszafelé menni az életemben és elemezgetni eseteket, hogy mi lett volna, ha akkor jött volna az eredmény amikor én szerettem volna, és "jobb" lett volna e? A kopjuciuszom még nem dobta ki, hogy érdemes e ezen meditálnom.

Üdv!
Hédi