Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Drága Skorpió
2009. augusztus 31. hétfő, 21:39 | Buddhanita (útkereső)   Előzmény

Drága Barátom!

Igazad van a "kis" szikrákkal kapcsolatban, a naggyal meg nem tudom, csak én feltételezem, hogy akkor már oké lesz a helyzet.

Jól esett, amit írtál a kis lelkedről. Valami ilyesmi nekem is a célom, mármint az élettel kapcsolatban. Keresem az utam. Hiszek a Tudat erejében, de ezeket már olvastad tőlem. Én szeretnék megvilágosodni. Most komolyan. De addig is, ugyanúgy szeretném én is az életemet élni, mint Te. Kicsit mindig jobban, kicsit mindig többet tanulva, fejlődve. Ez így van jól. Remélem tudod, hogy mennyire kedvellek, csak a nézeteimet osztom meg Veled. De a tévedés jogát fentartva!!! Egyenlőre én is csakosztom az észt, de megígérem, ha megvilágosodtam, megsúgom milyen :)

Nem írom, hogy sajnálom, hogy így alakult az életed.
Csak azért nem, mert az én hitem szerint a sajnálat csak lenyom, nem pedig felemel.
Hitem szerint (és ezt álmomban tanításként kaptam, mikor ki voltam nagyon bukva), csak azt és annyit mérnek ránk odafentről, amihez megvan már most a képességünk, hogy "elviseljük", tanuljunk belőle. Olykor viszont tudom milyen nehéz is ez a teher. Remélem felállsz Te is ebből, mint egy Főnix madár! Csak azért, mert képes vagy rá!!!

Nem próbáltad még Sanyi szívnyitásos technikáját? Vagy valami ilyesmit? Szerintem Neked is Sanyi magyarázatai jönnek be, mint nekem. Gyakorlatias, közérthető, egyszerűen, nagyszerű.

Dolgozni kell. Ez old meg mindent.

Drága Barátom! Addig is, ha van amiben segíthetek, szólj bátran, szerintem tudod az elérhetőségemet, ha meg nem, akkor írd ki ide és megadom, oké?

Addig is ölellek, puszi

Buddhanita a még csak "okoska" :),

Ellenben, én tényleg az első beírásomban hiszek, hogy akkor "ellobban" az Egó, ha Megvilágosodunk.