Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Oldjuk meg meditációban, az életben is megoldódik!
2008. szeptember 14. vasárnap, 13:13 | S. Jóska (útkereső)

Szóval tapasztalatok a párkapcsolati Cd-vel kapcsolatban. Hatással volt rám, féltem is, hogy megváltozik valami. Még nem ér át hozzám az anyag, majd ha többször meghallgatom. Több hét.

Viszont többszöri megfigyelés, meghallgatás, valami fokozott megnyílás, ez lett most is, meg valami felismerés, eléggé megbillentett.

Tudod rólam hogy „kontrollált" vagyok ahogy mondtad, vagyis az működik bennem átütő erővel, amire neveltek: „ Légy jó akkor szeretünk". Mivel szeretethez máshogy nem jutottam , jónak kellett lenni, és lenyomni ha rosszalkodni akartam. Szóval az jött be, elegem van belőle, hogy jó legyek, hogy viselkedjek stb. Mi lenne ha abbahagynám, de jó lenne!
Kicsit kiborított, mert elképzeltem, ha így tennék, a jelenlegi életemet nem folytathatnám, ez összeegyeztethetetlen vele, mégis volt egy ilyen irányú vonzódás.
Egyértelmű válasz: jelenleg az egóm lesöpri az asztalról ezt, fontosabbak a körülményeim, mit a lehetséges ilyen irányú szabadság. Oldjuk meg meditációban: szüleim (vagy én) ráültettek a nyakamra egy piros színű kismajmot, aki nem engedi a rosszalkodást, mindig lenyomja. Na ezt a kismajmot szeretném eltávolítani, a baj csak az hozzám van nőve, igen fáj ha letépem, de akkor jó, mert a dolgok amik feljönnek szabadon áramolhatnak kifelé, megszűnik a korlátozás, ez olyan jó!

Köszönöm, hogy segítesz ezen az úton, de érdekes , hogy midig csak annyi befogadható, amire már felkészültem.

Üdv:

S.Jóska