Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
fehercsongor képe
Mini párkapcsolati tanfolyam : A sikeres bevonzás titka : pontos
2008. szeptember 14. vasárnap, 12:27 | fehercsongor

Mini párkapcsolati tanfolyam : A sikeres bevonzás titka : pontosan fogalmazd meg hogy mit kívánsz !
Előrevetem : Játéknak tekintem . Általában fel szoktam adni a magasabb régiók felé a kívánságom , aztán előbb - utóbb ( sokszor csak akkor amikor már tényleg feladom = lemondok róla ) jön a meglepetéscsomag . Izgalmas a várakozás , a felbontás , és a nyeremény is és reméhetőleg én is neki .
Elakadtam a " pontos megfogalmazás " - nál .
Gondolataim : Pontos = részletes . Mint egy kirakósjáték darabkái úgy illeszkedjen hozzám és én hozzá . Jó az vajon , előrevisz ? Egyáltalán ismerem én annyira magam , hogy tudjam a változatok végtelenjéból melyik lény illik leginkább - , és melyek nagyon jól hozzám és viszont , és ezen lények közül melyek vannak most forgalomban , mert ha nem őket részletezem ki tulajdonságilag , akkor eleve kizártam őket . Egyáltalán ismerhetem én olyan pontossággal magam , lényeges és lényegtelen dolgaim , lehetőségeim , rejtett és többé kevésbé megélt képességeim , várható és lehetséges sorsutaim , hogy ezeket átlátva felelős , tudatos döntést hozhassak ?
Nem , még nem vagyok a tudatosság olyan szintjén .
Érdekes , hogy negatív listát sokkal könnyebb összehozni .
A részletes pozitív lista nehézsége még az a tapasztalatom , hogy a személyes vonzerejével hatott már rám öreg és fiatal , csúnya és szép , álmatag és határozott stb . ( hogy csak a számomra legszembeötlőbb tulajdonságaikat soroljam ) , és tudom , hogy ugyan más és más sorselemeket megélve velük , de ugyanolyan boldog lettem volna mindegyikőjükkel . Néhányuk közben elvesztette felém a vonzerejét , valamint azt is megéltem , hogy előtte és utána első ránézésre kiköpötten hasonló kinézetű és tulajdonságeleggyel bíró személy teljesen érdektelen volt számomra , eltekintve attól az érdeklődéstől amit a később megjelenteknél az előző személyre való emlékeztetősége váltott ki belőlem .
Két utam marad : a részletes lista elemeit a megérzésemre hagyatkozva jelölöm ki , vagy felsőbb , bölcsebb mozgatók kezébe adom , gondjára bízom a vágyam .
Végül maradtam a részletesség egy olyan szintjén , ami még nem zár ki konkrétumokkal senkit , aki lehetséges , vagyis : A számunkra legalkalmasabb időpontban vezess egymáshoz bennünket Uram egy olyan személlyel , akivel minden szinten vonzónak látjuk egymást , és ezen vonzásnak lehetséges sorsunkból , tulajdonságainkból fakadóan van esélye megmaradni a kapcsolatban . Akivel jól érezzük egymás társaságában magunk , és ezért törekszünk a másikkal való találkozásra . Te tudod , hogy kik közül lehet Ő , és , hogy egyáltalán sorsom - e a párkapcsolat . felacso