Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Szia, Inyóka! Anno a belső gyermek tanfolyam első napján én is
2009. augusztus 23. vasárnap, 23:58 | csaesz

Szia, Inyóka!

Anno a belső gyermek tanfolyam első napján én is feltettem ezt a kérdést a tanfolyamtartó hölgynek, aképpen, hogy hogyan kell azt csinálni, hogy nem az eszemre, hanem a szívemre hallgatva hozom meg a döntéseimet? Úgy érzem, a Te kérdésed is ugyanez, hiszen az Univerzum sugallatai a szíven keresztül jönnek...
Akkor ő azt mondta, hogy vigyem le a lehetséges döntéseket a szívembe, és ott vizsgáljam meg azokat, melyik milyen érzetet hoz, melyik választása a kellemesebb, jobb érzés a szívemnek. Ne keressek benne logikát azzal a nagy analizáló agyammal (na, jó nem így mondta), csak az érzéseimre figyeljek. Én akkor nagyon nem értettem, hogy hogy a túróba viszek le egy kérdést a szívembe, de mégis megmozdított bennem valamit ez a mondat, mert ezután egyszercsak magamtól ráéreztem hogyan kell ezt csinálni...

Aztán ezen a honlapon találtam egyszer egy imaginációs gyakorlatot, szerintem ez is előmozdíthatja a dolgokat, úgyhogy bemásolom most ide:

Egy nagyon gyors hegyi folyamon száguldasz lefelé. A folyam mindig kettéágazik, az elágazások életed döntéshelyzeteit szimbolizálják. Azonnal kell választanod, tanulj meg gyorsan dönteni. Hová jutsz el így?

Megteszed, hogy ha megcsinálod, leírod, milyen tanítást hozott neked ez a gyakorlat? Én máig emlékszem a hatására, nekem nagyon tanulságos volt!