Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
LEONA képe
Annyira lehet hogy mégsem az
2009. augusztus 21. péntek, 0:05 | LEONA   Előzmény

Szia Csizike!

Köszi a szép és kedves írásaidat, teljesen egyetértek veled. Sajnos nem úgy alakult a dolog, talán mégsem annyira karmikus ez a kapcsolat, legalábbis most megint hosszabb szünet következik életünkben, mert ő nem akar most kapcsolatot velem. Szerintem nagyon fél tőle. Én is, de hat év együttlét (jó sokszor voltunk külön is, de én mindig rá vártam titokban) után kell a lezárás, kell a váltás, kell hogy új és friss energiákat kapjak adjak. Mert ez egyértelműen egy körforgás köztünk. Sokat fejlődtünk egymás mellett, de sokat meg is bántott engem, persze tudattalanul. Ez benne van egy kapcsolatban. De nekem olyan kell aki mellett mindig vagyis az idő legnagyobb részében boldog vagyok, aki kiegyensúlyozottabb érzelmi és párkapcsolati szinten van. Aki engem és legfőképp önmagát el tudja fogadni. Tehát aki ismeri önmagát.
Nekem most annyi változás van az életemben, költözés, új iskola, és minden úgy történik ahogy a legjobb nekem, nincs szükségem egy lehúzó erőre. Mert ez megint rendesen elkezdte leszívni az energiámat. Előbb utóbb új kapcsolatot is szeretnék. Lehet, hogy ez már rég halott, köztünk. Lehet, hogy ámítottam magam. Lehet, hogy fölösleges foltozgatni. Egyenlőre így néz ki. Nagyon szeretem, de meg szeretnék próbálni egy új kapcsolatot, valaki olyannak a társaságában lenni aki minden téren elfogad, és aki engem teljesnek lát, úgy ahogy vagyok.
Már nem tudok kompromisszumot kötni, már nem akarok. Nekem nem kell szerető. Én kapcsolatnak akartam indítani az együttlétünket, ő meg nem akar tobább lépni. Játszadozni meg nincs kedvem, olyannal, akit 6 éve szeretek, aki 6 éve, felnőttéválásom alatt a legfontosabb volt az életemben. Ennek nincs értelme. Itt váltani kell, nyitni kell, élvezni az életet. Gyúgyulnom kell, a szívemnek mindenképp, mert a legutóbbi csatában is sérült szegényke :) de ennek így kellett lennie.
Köszönöm a hozzászólásaidat!
Nagyon kedves vagy, hogy foglalkoztál a roblémámmal!
Szeretnék újat álmodni, vagyis leginkább egy jobbat. Egy jobb életet, egy jobb kapcsolatot. Szeretném megálmodni egy sokkal felszabadultabb önmagam! Felelős vagyok magamért, és a lelki állapotomért. Szeretem magam, és sokkal, de sokkal jobban, mint a vágyaimat.
Szeretettel,
Judit