Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Tényleg kell az a főnyeremény?
2009. augusztus 20. csütörtök, 17:06 | Evia (útkereső)

Nagyon örülök, hogy végre valaki fel merte tenni ezt a kérdést. Agykontrollos vagyok, sokat beszélek agykontrollt végzettekkel. Az a probléma, hogy legtöbb embernek fogalma sincs arról, hogy lelkének, magasabb énjének mire is van szüksége tulajdonképpen. A pénz egy eszköz, ha sok van belőle, azt általában lelki tunyaságra használják.
Az ember itt a Földön saját magát építi, fejleszti. Ezt akarja belső énje, ezt akarja őrangyala, a Teremtő. Ez magasabb szintű cél, mint az, amit az egónk akar. Ez az emberi élet célja.
Ha meg akarod nyerni a lottó főnyereményt, kérdezd meg magadtól, hogy miért. Kérdezd meg az egódat, és kérdezd meg belsődet is. Ha a két válasz nincs harmóniában, a gazdagság üres vágy marad.

Én magam nem tudom, hogy akarom-e a milliárdot. Nagy felelősséggel jár. Ez az összeg több, mint amennyire egy embernek szüksége van, tehát valamihez kell kezdeni vele. Azt hiszem, az árva gyerekek állnak a szívemhez a legközelebb, ők az elsők, akiknek próbálnék segíteni. De tényleg irtó nagy munka, ha belegondolok. Szóval, talán tudat alatt félek ettől a felelősségtől, azért nem nyertem még.