Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Mi ebből a tanulság
2009. augusztus 18. kedd, 15:51 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Ez tetszik! De mi van akkor, ha elképzelem magamnak álmaim pasiait. Elmeditálnék rajta, hogy mit "tanulnék" tőlük. Akkor már semmi érdekük nem fűződne ahhoz, hogy bevonzódjanak.
Tehát, nem lehet pasikról álmodozni?!
Nekem annak idején a belső főnököm oldotta meg a problémámat. Úgy 7 éve voltunk együtt, igaz ha a háborús éveket duplán számolom akkor lehet hogy 10. A mai felfogó képességemmel már a porcikám sem kivánta a pasit, de hát én küzdöttem. Mindig egyre jobb akartam lenni, megfelelni. (csacska csaj!) Aztán egy szép napon vacsoráztunk egy étteremben és a rizskupac mögül megszólalt a szám. Csak úgy beszóltam valamit. A párom felkapta a fejét. Én még ilyen dühösnek nem láttam. Mondd ezt még egyszer. Rettegtem, hogy nagyon megneheztel, ezért be akartam fogni a számat. De a "főnök" megint megszólalt és elismételte a bűnös mondatot. Erre a srác felcsattant: ha ezt még egyszer elismételed akkor azonnal felállok. A mondatot nem sikerült befejeznie mire megint beszóltam neki. Felállt elment. Én ott ültem és azon tűnődtem, hogy mi a fene is történt most. Hát ki beszél itt? Zavarodva elindultam én is, azt sem tudtam hogy kerültem haza. Legközelebb már az ügyvédek találkoztak.
Alig egy hétre rá az egyik haverom odaadta egy numerológus telefonszámát. Kaptam tőle hatalmas útravalót és egy Mennyei Próféciát. És egy új fejezet kezdődhetett az életemben.

Az érzelmek elfojtása, ki nem mutatása egyébként megbetegit. Többek között izületi elváltozásokat ill. rákot okozhat. Tehát lehet, hogy a vadászok számára már nem leszünk olyan érdekesek, de legalább egészségesek maradhatunk, ha kimutatjuk őket. Ki tudja, tán ezért vált a rák népbetegséggé?

Üdv!
Hédi