Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
10 PERCIG ISTEN VOLTAM!
2009. augusztus 16. vasárnap, 20:15 | MusichPandora

A suli végeztével még egy- két napot Pesten töltöttem a kollégiumban. Akkor pont diáktársaim, barátaim közül mindenki hazaugrott, vagy már kiköltözött. Éreztem, sok mindent helyre kell raknom magamban, és most van rá időm. A Vörös Oroszlán kávézóba betértem, és az egész délutánt ott töltöttem olvasva Echart Tolle Új Föld c. könyvét. Bejöttem másnap is. Szinte ittam a szavakat, röpült az idő, minden kérdésem, kétségem válaszra talált...mikor befejeztem, sétálva elindultam a kollégium felé...
...ahogy sétáltam, hirtelen olyan extázis tört rám, ami leírhatatlan...olyan boldog lettem, elkezdtem könnyezni, és a szívemből mintha hatalmas vízesés ömlött volna ki...és minden megváltozott körülöttem, a Fák, minden! Más színe volt mindennek! Szinte nem is a szememmel láttam, mindent éreztem! És volt időm rácsodálkozni is, hogy : Jé! Ez vagyok Én ! Éreztem, hatalmas vagyok, kinőttem a testemből is! Hihetetlen volt! Hihetetlen volt!
Éreztem, nincs szükségem semmire és senkire, mert éreztem a Tökéletességet! Éreztem, hogy EZ AZ!
Istenek lennénk?! Tényleg?!
De nem tudom, hogyan juthatok vissza tudatosan ebbe az állapotba.
Ennek hatására fogalmazódott meg bennem, hogy a mennyország nem egy hely, ahová el lehet jutni majd...hanem egy tudatállapot, mely bármikor megélhető ITT A FÖLDÖN is!
10-15 percig tartott, az utóhatása még napokig megmaradt.
Hogyan juthatok vissza, nem tudom, mert nem volt ez az egész tudatos. És nem értem azt sem, miért a szívem tájából tört fel az a vízesésszerű boldogság..és csak folyt és folyt 10- 15 percig. Hál' Istennek nem okoztam árvizet....
Ha ezt érezné mindenki, minden probléma megoldódna, mindenki Isten lenne!!!!!! És az a döbbenet, hogy nem kell hozzá semmi ( a külvilágból ), hogy ezt érezni lehessen!!
Remélem, még többször átélem, és más is...