Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
LEONA képe
Meditáció, nátha
2009. augusztus 15. szombat, 12:17 | LEONA   Előzmény

Kedves Klári!

Köszi a tanácsod. Megfontolandó, amit írtál. Sanyi egy régebbi cikkét megtaláltam a neten, miszerint mély meditációkkal, nagy nehezen meg lehet szabadulni etttől a köteléktől, vagy meg kell tanuli elfogadni a másik természetét olyannak, amilyen. Nem tudom még melyik lesz, kicsit talán mindegy is, csak alig várom, hogy újra jól legyek. Persze szép lenne, ha együtt mindent meg tudnánk oldani.
Egyre jobb lett köztünk minden, valóban, aztán hirtelen történt valami, ami mindkettőnket visszarántott a földre... megint visszazuhantunk. Ő nem figyelt oda rám eléggé, megbántott, és persze bocsánatot kér többször is, és tudom, hogy nagyon sajnálja, de megfogadtam, hogy emiatt véget vetek a fellángolásnak újra. Erre megkér, hogy találkozunk,és tényleg látom rajta, hogy mennyire belátja, hogy hibát követett el... Én meg megbocsátok. Mert nem tudok rá haragudni, tudom, hogy tudattalan volt, amikor úgy viselkedett ahogy. De nem tudom, hogy kellene e hogy legyenek határok, amiket be kell tartani. Úgy érzem képtelen vagyok haragudni rá. Teljes a káosz a fejemben. Meg is fáztam, legyengültem, az ágyban pihenek... Megpróbálom a meditációt amtit írtál, mert nagy az ellentmondás;
A szívem szereti de az eszem tudja, hogy értelmetlen, és nem kéne... Megcsinálom ma azt a H-H-H meditációt, hátha segít ebben, bízom benne.

Szeretettel,
Judit