Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Intolerancia
2009. augusztus 11. kedd, 15:19 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Nekem három dolog jutott az eszembe.
Az egyik az élelmiszer intolerancia. Durva dolog, főleg, hogy - ha csak nincs pénzed drága vérvizsgálatot elvégeztetni - akkor eléggé hosszadalmas odafigyelés kitalálni, hogy melyik ételt nem birod. (gyakoriak, tej és tejtermékek, tojás, különféle halak, stb.) Tehát marad a kizárásos diéta.

A másik a belek és a máj elkoszolódása amit tisztitással lehet helyrehozni. De ne várd azt, hogy attól, hogy most nem eszel harmad osztályú kaját, akkor azonnal megszűnik. Azt szokták mondani, hogy a máj tisztulásához és regenerálódásához egy év kell. Bevallom én az ilyen összetett porokat és csoda béltisztitókat nem szeretem, mert útl sok összetevője van és ki vagy téve annak, hogy valamelyiket nem birod és töbet ártasz mint használsz. Vannak egyszerűbbek is mint pl. a vadköles liszt, vagy mustármag, lenmag. Ezek kiválóan letisztitják a beleket. Májtisztitáshoz egyrészt diéta kell (no alkohol, zsirban sült, stb.) de beszerezhetszt dióhéjkapszulát is ami megszabadit a májban táborozó parazitáktól is.

A harmadik a salakosodás. A szervezet az általa fel nem dolgozható salakanyagokat sokszor zsirba csomagolja (hatástalanitja) és lerakja valahova. Aki sokat mozog és ledolgozza a szokásos helyekről, ott a bőrön keresztül szabadul meg tőle. Próbálj ki valamilyen bázikus szert enni, lúgositó teát inni, lúgos fürdőt venni. Sajnos ma népbetegség a savasodás. Szerencsére már sok könyv jelent meg róla magyarul is. Engem több mint 10 évig kezeltek az arcomon megjelenő giga pattanásokkal/kelésekkel. Saját magam gyógyitottam meg, bio ételekkel, sok zöld salátával, kölessel és bázikus kapszulával.
Nekem egy fontos pont volt ebben, hogy rájöttem, hogy amikor nagyon savas dolgot eszem, iszom (pl. búzasör), akkor szinte elaknásodott az arcom.
Ha nem vagy olyan türelmes, próbálkozó hajalmú, akkor biorezonanciával be tudod méretni magad.

Jó gyógyulást
Hédi