Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Úgy döntöttem, hogy jöjjön a tökéletes párkapcsolat, a Nagy Ő!
2008. szeptember 12. péntek, 10:35 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Talán nem a szép és lelkileg gazdag nőből van kevés, hanem ezen tulajdonságok együttes megjelenéséből, függetlenül attól, hogy a Nők, Férfiak vagy más csoportok között keressük ezt!

De hiába oly ritka az együttállás, a tapasztalatom és tanításom mégis az, hogy csak olyan dolgokat találhatunk meg a világunkban, amit Önmagunkban is megtaláltunk már!

  1. Fiatal koromban vágytam egy szép nőre, - megtaláltam, de érzelmileg nulla volt.
  2. Ebből tanultam és kerestem a lelki-partnert. Sokat találtam: barátaim, lelkitársam és pótanyáim lettek, de nem voltam beléjük szerelmes!
  3. Ezért a szerelmet keresve ráleltem a nagy kapcsolatra, ami meggyötört, mert csak nekem kellett, én nem kellettem Neki!
  4. Így találtam olyanokat, akiknek én is kellek viszont Velük a szex nem volt tökéletes.
  5. Ezért szeretőt kerestem, a legjobbat: tantrikus szeretőt! - de Belé nem voltam szerelmes, "csak" szerettem.
  6. Végül megelégeltem, hogy mindig hiányzik valami a kapcsolatból és úgy döntöttem, hogy most már jöjjön a tökéletes párkapcsolat, a Nagy Ő!
    Egy kicsit meditáltam, tudatosítottam és egy hónap alatt be is vonzottam!
  7. Érzelmileg mély, spirituális, tudatos, gyönyörű, rendszerető, nyitott, szerelmes belém és én is szerelmes vagyok Belé, a szex fantasztikus, barátom, anyám, tanítóm, lelki társam; barátja, apja, tanítója, lelki társa vagyok, felvállaljuk egymást, védjük egymást, együtt vagyunk és boldogságban élünk, amíg meg nem halunk! ... itt a vége fuss el véle!