Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Ciklusváltás
2009. augusztus 10. hétfő, 10:21 | Karmatörlő (útkereső)

Sok érdekes felvetést olvastam már az oldalon. A hindu hitvilágban és a mintegy háromezer isten között nem vagyok tájékozott, 2012 viszont érdekel.

2012-ben nagyon sok dolog történik egyszerre az Univerzumunkban és az univerzumokban. Egyéni szinten is meg kell élni, Edit írásai ennek a lépéseit nagyon jól leírják, de ennél sokkal többről van szó. A ciklusváltás mintegy harminc éve elkezdődött és a végjáték forgatókönyve olvasható Drunvalo Melchizedek: Az élet virága című könyvének utolsó néhány oldalán. (Nem kell elolvasni a teljes szakrális geometriát, akár egy könyvesboltban el lehet olvasni az utolsó néhány oldalt.)

A ciklusváltás amellett, hogy egyéni emberi szinten is történik, kollektív szinten, emberiség szintjén is zajlik. Ennek a történéseiről az espavo.hu-ról szoktam olvasni. 2012 nem a világ vége, hanem az idő vége. A harmadik dimenziós rezgésszintről abba a rezgésszinbe emelkedik az emberiség, ahová akkora fejlődni tud. Az emberiség nem lesz skizofrén, vagyis nem az lesz, hogy aki spirituálisan olyan laza, hogy egyéni szinten fel tud emelkedni, az felemelkedik, aki nem, az megy másik harmadik dimenzióba, az emberiség tudata nem fog kettéhasadni. Együtt megyünk akárhova is jutunk.

2012 lényege, hogy az emberiség és a lehető legtöbb embernek el kell jutni valódi énjéhez, szellemi valójához, ez az az állapot, aminek az energiáit itt a Földön lehorgonyozva és megtartva, bármi történik, át tudunk kerülni magasabb rezgéstartományokba. Az önvalójához mindenki más-más úton tud eljutni.

Amit el kell felejteni, egészen pontosan, amin nagyon sürgősen keresztül kell lépni, az a karma. Nem szabad a karmikus leckék ledolgozásával foglalkozni, a felemelkedés érdekében 2000-ben elengedték minden egyes ember és az egész emberiség karmáját. Erről a "2012 Van választásod" című könyben lehet olvasni.

Az, hogy hogyan lehet a karmán túllépni, az egy nagyon jó kérdés. Ehhez fogódzókat lehet találni a "Fénytest kialakulása" című könyben, a Plejádok tanításaiban, a Kundalíni meditációkban, stb. Ez midenkinek máshogyan megy. Kérd és megadatik törvény alapján, ha kéred, rátalálsz azokra, akik tudnak segíteni.

Sok sikert Mindenkinek!