Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
u.erika képe
Miért van az hogy ha
2009. augusztus 07. péntek, 23:31 | u.erika

Miért van az hogy ha elutasitok valakit az annál jobban nyomul?

A szituácio a következö:Egy családdal dolgozom és lakom együtt fél éve külföldön.A férj korábban említette néha hogy mi lenne ha....De aztán megértette hogy nem és minden rendben volt.Àm a mult héten meg akart velem ismerkedni valaki és azota rákapcsolt.Ilyeneket csinál hogy amikor a felesége elaludt az ajtomnál probálkozik és nem érti meg hogy ha akarnám beengedtem volna már fölösleges órákig probálkozni!Ja és másnap is!

Az zavar igazábol hogy most már egyre eröszakosabbra fogta.

Nem mondtam még meg a feleségének,mert nem akarok botrányt,és azért sem mert érzem hogy a felesége tud valahol rola,sejti.Szerintem az az oka hogy mostanában nagyon figyelmes és kedves velem.Amugy pedig nem lát csak távolra és én ugy tudom hogy ez azt jelenti hogy nem akarja meglátni a közeli dolgokat.

Amugy a fönökömet is szeretem és nem tudok rá haragudni mert tudom hogy nem azért csinálja hogy bárkit bántson egyszerüen még ezen a szinten van.

Nekem pl.100-as skálán 99-es a szexcsakrám és fél éve nem voltam senkivel!Futok edzek és dolgozom,és mindezt öszintén élvezettel csinálom!Szerintem ez egy jo modszer!...ès mindenki boldog!

Persze nem akarom igy leélni az életemet de azért hogy legyen kivel szexelnem nem eröltetem hogy legyen valakim.

A munkámmal elégedettek és tudom hogy nem akarnak elveszíteni,és én is szeretem öket.Csak ez a sz. ne lenne a palacsitában!

Mi az oka hogy az elutasítás kihívás egyeseknek?

Járt már valaki hasonló cipöben és hogyan oldotta meg?