Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
fehercsongor képe
Ha tudnám, nem mondanám. Ha tudnám, és mégis mondani akarnám
2008. szeptember 11. csütörtök, 23:02 | fehercsongor

1/1.Ha tudnám , nem mondanám . Ha tudnám , és mégis mondani akarnám , akkor nem tudhatnám . Megvalósítása elképzelhető , de sohasem tudnák utána megszabadulni a gyanútól , hogy engem is manipulál valami még fortélyosabb . Egy rendszert csak abból kilépve , azon felülemelkedve egy magasabb szintről lehet valóban átlátni . A benne létezésből fakadó érdekek válnak számomra érdektelenné ha már nem kölcsönható részként érzékelem belülről azt . (Aki teljes élet után hal meg , az ritkán kopogtat vissza . ) Ha látom már a fától az erdőt , akkor a falét nyers erőteljessége , a hajtóerő a magam érdekében való beavatkozásra tompul el . Minden beavatkozás önmagából fakadó következményeket hordoz a méhében . Mindenért "fizetünk" , legföljebb nem mindenért rögtön . Minél szűkkeblűbben , és csak a pillanatot látva vagyok én ,annál ragyogóbb lehetőségek tárulnak fel a pillanatnyi haszonszerzésre , annál több nemkívánt dolgot háríthatok át másokra , amit majd/valaha/most mégiscsak a tágabb "én"em szenved meg bennük . Azt próbálom tehát cifrázni , hogy ha van is , akkor sem érdemes használni , mert túl nagy az ár , amit érte adnánk . Amíg meg még nem tűnik túl nagynak ez az ár , addig többnyire csak felsőnek tűnő segítséggel lehetünk mások bábként mozgatói .
1/2.Van : a szeretet . Az az energia amit küldve azt sugallom nekik ,hogy a saját sebességükkel , és a saját változásuk irányába teljesedjenek tovább a belső önmaguk megjelenésévé , függetlenül attól , hogy személyesen nekem milyen vágyaim és rejtett elképzeléseim vannak velünk kapcsolatban . Mellékhatásként úgyis létrejön egy lelki egymásrahangolódás , ami az idegen lény meghódításának szenvedélyes vágyát elcsitítja , amely vágy eredetileg az illetőkre való felfigyelés hajtóereje volt , aztán a segítőszándékká alakult át , noha létével kizárta azt , hogy ezt a segítőszándékot nekem valaha is jóvá írják , így maga a folyamat megélése lett a jutalmam .
1/3.Időlegesen a hipnózissal , de ez nem saját tapasztalat .
2.A világ megváltoztatása ábrándkép , csak helyileg lehet időlegesen az ellentétes erők megjelenését befolyásolni ,hoszzabb távon kiegyenlítődik a hatásunk . (Pl. egy másik ,ellentétes helyzetű megjelenésünk , ennek megfelelő irányú tevékenysége által . De most is maga ellen harcol a küzdő , magát öleli a szerető ...)Ezt tudva megéri-e vajon ?