Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Szabadság
2009. augusztus 04. kedd, 14:42 | Névtelen (útkereső)

Mindig vonozott a repülés. Biztos mert a horoszkópomban egyetlen levegős aspektus sincs, :)
Kicsiként imádtam ha a szüleim lengettek, vagy apám a levegőbe dobált. Valami sejtelmes mindig vonzott a levegőbe. Sokáig sztyuvi akartam lenni, csak hogy repülhessek. Aztán történt egy kis baleset és majdnem lezuhantunk, volt még 2 percünk hátra. Szerencsére vészleszálltunk. Én azt sem tudtam mi történik, pár óra múlva mintha mi se történt volna mentünk egy másik géppel. De már nem akartam légimunkahelyet magamnak. Cserébe 20 évig olyan szakmám volt, hogy repülhettem eleget. Volt olyan pár évem, hogy kvázi repülővel jártam dolgozni.
Egyébként a repülés valahol a szabadságot, a kötetlenséget jelenti számomra, azt pedig mindig is nagyon szerettem. Lehet nem ragasztkodom a földiekhez annyira.... Vagy a határtalan teret sze retem, ki tudja? Tán az elengedéssel van összefüggésben, hogy sokan félnek felszállni. Szerintem a legizgalmasabb momentuma a repülésnek amikor a gép elhagyja a betont, mintha kihúznák a talajt az ember lába alól. Brrr. de jó. Számomra kihivás a "fix" pont elengedése.
És érdekes, hogy a zuhanástól sem félek, pedig zuhantam már az életben eleget, ha nem is a levegőből. Szerintem a repülés az egyetlen olyan képesség amit igazán irigyelünk az madaraktól. Meg tudsz hóditani egy dimenziót, jóval kötetlenebül lehet benne mozogni mint a néha sáros földön. Ha van szárnyad....
Ja, és még egy, ott fenn nincs (még) akkora rumli.

Üdv!